Άγριες Μέλισσες: Spoiler-Βόμβα! Η Ασημίνα καταντά αλκοολική και η Δρόσω προσπαθεί να της πάρει τον μικρό Σέργιο

Συναρπαστικά είναι τα επεισόδια που έρχονται, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και απρόβλεπτες, στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασημίνα η οποία θα καταντήσει να είναι αλκοολική. Ο εθισμός θα την οδηγήσει σε σοβαρούς μπελάδες, ενώ η αδελφή της, Δρόσω θα είναι αποφασισμένη να της πάρει το παιδί, τον μικρό Σέργιο για τον οποίο, οι δύο αδελφές θα βρεθούν για δεύτερη φορά, απέναντι.


Ήδη στα επεισόδια που βλέπουμε έχει αρχίσει να φαίνεται η συμπάθεια που υπάρχει ανάμεσα στην Ασημίνα και στον νοικάρη της, τον Μπάμπη. Οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται κοντά, ο μποέμ χαρακτήρας του Μπάμπη κερδίζει την μεσαία αδελφή Σταμίρη η οποία κοντά του νιώθει ελεύθερη και μπορεί να εκφράζεται, όπως θέλει. Ο γάμος της με το Νικηφόρο θα περάσει μεγάλη κρίση και η Ασημίνα νιώθοντας αδύναμη να χειριστεί κάποιες καταστάσεις, θα βρει παρηγοριά στο ποτό. Με ένα μπουκάλι το οποίο το έχει αφήσει ο Μπάμπης στο πατρικό της, σιγά σιγά η Ασημίνα θα αρχίσει να εθίζεται, γεγονός που θα την οδηγήσει σε αντιδράσεις περίεργες και σπασμωδικές. Ολοένα και περισσότερο θα βυθίζεται στην παγίδα του αλκοόλ με αποτέλεσμα να περάσει πολύ δύσκολα όταν θα εμφανιστεί η Δρόσω στο Διαφάνι για να ζήσει μόνιμα.


Η Δρόσω διαφορετική και με δυναμισμό θα προσπαθήσει να πάρει από την Ασημίνα τον γιο της, το μικρό Σέργιο. Μάλιστα φτάνοντας στο Διαφάνι θα συναντηθεί με το παιδί της, ο οποίος θα την αποκαλεί, θεία Δρόσω, καθώς γνωρίζει για μάνα του, την Ασημίνα. Εκείνη την στιγμή η Δρόσω θα σπάσει και θα βάλει σκοπό της ζωής της να διεκδικήσει το παιδί από την αδελφή της. Η Ασημίνα νιώθοντας να χάνει τα πάντα γύρω της, θα κυλήσει ακόμη, περισσότερο στη λαίλαπα του ποτού. Θα γίνει, πλέον ένας διαφορετικός άνθρωπος, μία μητέρα που δεν θα μπορεί να είναι  σωστή απέναντι στο παιδί της, θα αδιαφορεί για εκείνο και θα το παραμελεί, καθώς δεν θα μπορεί να σταθεί όρθια, για να έχει τον έλεγχο του εαυτού της.

Η Δρόσω θα εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και με σύμμαχο τον Κωνσταντή, θα προσπαθήσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού της, του μικρού Σέργιου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss