Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Μυρσίνη κάνει το μοιραίο λάθος και πάει στη φυλακή που κρατείται η Ελένη (βίντεο)

Τα βασανιστήρια που βλέπουμε να περνά από τον Βόσκαρη η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και θα γίνουν ακόμα χειρότερα αφού όπως διάβασες στο spoiler εδώ, η Λενιώ βιάζεται από τον διευθυντή των φυλακών και μένει έγκυος! Εκείνη παρά τη συντριβή της κάνει δεύτερες σχέσεις να κρατήσει το παιδί παρά το γεγονός ότι είναι σπόρος του βασανιστή και βιαστή της αλλά τελικά ο Βόσκαρης με βίαιο τρόπο την αναγκάζει να χάσει το μωρό.

Το νέο spoiler που έδωσε σήμερα το Πρωινό του Ant1 και ο Αλέξης Μίχας είναι αυτό το ερωτηματικό που είχαμε καιρό… οι fan της σειράς. Ποιο είναι το μυστικό που συνδέει τον Βόσκαρη με την Ελένη και τελικά αποδεικνύεται ότι από πίσω κρύβεται η Μυρσίνη. Η Μυρσίνη έχει κάνει μυστική και ανίερη συμμαχία με τον διευθυντή των φυλακών για να κάνει εκείνος τη ζωή της Ελένης μέσα στο κελί όσο πιο εφιαλτική μπορεί. 

Πώς όμως η Ελένη θα φτάσει στο σημείο να μάθει την αλήθεια; Κάποια στιγμή παίρνει το μάτι της μέσα στο χώρο τη φυλακής μια γυναικεία παρουσία που μοιάζει στη Μυρσίνη… Το ψάχνει και ανακαλύπτει όπως όλα δείχνουν ότι ήταν όντως η πρώην πεθερά της που πήγε στη φυλακή για να συναντήσει τον συνεργό της, Μάνο Βόσκαρη…

Δες το βίντεο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss