Άνετα χειμωνιάτικα ρούχα που είναι στη μόδα το 2021!

Το να φοράς άνετα πέρα από όμορφα ρούχα είναι πολύ σημαντικό. Τα βολικά ρούχα θα σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτρεη αυτοπεποίθηση, θα σου χαρίζουν μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σου και θα σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή.

Το 2021 λόγω της πορείας της πανδημίας θα συνεχίσουμε να φοράμε άνετα ρούχα και να μένουμε σπίτι όπου θέλουμε να νιώθουμε περιποιημένες και όμορφες. Αν λοιπόν ψάχνεις για βολικές επιλογές σε ρούχα τα οποία θα μπορείς να φοράς από το σπίτι μέχρι τη δουλειά, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω θα βρεις 15 ιδέες για άνετα και στιλάτα ρούχα!

 Άνετες επιλογές για γυναικεία outfits τον χειμώνα!

1.  Μάλλινο σετ πουλόβερ με παντελόνα!

λευκό σετ μπλούζα παντελόνα

λευκό σετ μπλούζα παντελόνα

καφέ σετ

καφέ σετ

Τόσο για μέσα στο σπίτι όσο και για έξω της μόδας είναι τα μάλλινα σετ με πουλόβερ και παντελόνα. Είναι τέλεια ιδέα για να χτίσεις ένα μονοχρωματικό ντύσιμο το οποίο μπορείς να ολκληρώσεις με ένα πανωφόρι στο ίδιο χρώμα με το σετ. Πρόσθεσε χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ, πιάσε και τα μαλλιά σου σε ανάλαφρο στυλ και θα είσαι μοναδική!

Δες επίσης: 7 Μοναδικά outfits για να συνδυάσεις τα oversized ρούχα σου!

2. Tracksuits- Σετ φόρμας!

μπεζ σετ φόρμας

μπεζ σετ φόρμας

αθλητικό ντύσιμο

αθλητικό ντύσιμο

λευκό outfit

λευκό outfit

Μαζί με τα μάλλινα σετ, τα σετ φόρμας κυκλοφόρησαν πολύ το 2020 και θα συνεχίσουν να φοριούνται και το 2021. Τα tracksuits είναι ιδανικά για ένα χαλαρό αθλητικό στυλ όμως μπορείς άνετα να τα φορέσεις και στις βόλτες ή τα ψώνια σου. Με παλτό, sneakers και κοσμήματα θα το μετατρέψεις σε ένα λίγο πιο ‘καλό’ ντύσιμο που παραμένει άνετο και ζεστό για το χειμώνα!

Δες επίσης: 7 Ιδέες για μοναδικά χειμερινά γυναικεία ντυσίματα!

3. Cropped πλεκτές ζακέτες!

γκρι πλεκτή ζακέτα

γκρι πλεκτή ζακέτα

ντύσιμο με ζακέτα

ντύσιμο με ζακέτα

καθημερινό ντύσιμο

καθημερινό ντύσιμο

Άνετες και πολύ trendy είναι οι cropped πλεκτές ζακέτες με κουμπιά και V λαιμόκοψη. Φόρεσε τις με τοπάκι ή ζιβάγκο από μέσα, μπορείς όμως να τις βάλεις και ως πουλόβερ κλείνοντας τα μπροστινά κουμπιά. Ταιριάζουν υπέροχα και με φόρμες και με τζιν αλλά και με πιο επίσημα παντελόνια στυλ γραφείου!

Δες επίσης: 5 Κομμάτια που πρέπει να προλάβεις στις χειμερινές εκπτώσεις!

4. Oversize πουλόβερ!

χειμερινό ντύσιμο με φούστα

χειμερινό ντύσιμο με φούστα

χειμωνιάτικο ντύσιμο με φόρεμα

χειμωνιάτικο ντύσιμο με φόρεμα

casual ντύσιμο

casual ντύσιμο

Πολύ ευκολοφόρετα και στιλάτα είναι και τα oversize πουλόβερ. Είναι το ρούχο που μπορείς να φοράς κάθε μέρα με χίλιους δυό διαφορετικούς τρόπους. Φόρα το με τζιν στη δουλειά, με φούστα για τη βόλτα σου, ή και με καλσόν ως μπλουζοφόρεμα. Αν θες να είσαι ακόμα πιο ζεστή μπορείς να φορέσεις από μέσα ένα λεπτό ζιβάγκο!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να φορέσεις το πουλόβερ σου με φούστα!

5. Καρό jackets!

νεανικό ντύσιμο

νεανικό ντύσιμο

ντύσιμο με καρό πανωφόρι

ντύσιμο με καρό πανωφόρι

χειμωνιάτικο ντύσιμο

χειμωνιάτικο ντύσιμο

Δες επίσης: Πως να συνδυάσεις 2 μοτίβα στο ίδιο ντύσιμο!

Από τα πιο μοντέρνα γυναικεία πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις το 2021 είναι τα καρό jackets. Θα συνοδέψουν όμορφα κάθε ντύσιμο σου ενώ είναι κατάλληλα για να χτίσεις ένα ζεστό χειμωνιάτικο outfit με πολλά layers. Το καρό είναι κομψότατο και εύκολο στους συνδυασμούς οπότε θα σε βολέψει πολύ!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss