Άρης: Αγωνία για Μπερτόγλιο!

Άρης: Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Φακούντο Μπερτόγλιο και είναι ανοιχτό το αν θα προλάβει το ματς με Παναθηναϊκό!

Το αιμάτωμα που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ακόμη δεν έχει υποχωρήσει. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι καλύτερα πάντως και γι’ αυτό ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Παρασκευής (15/1).

Ο άσος των «κίτρινων» μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μένει μία προπόνηση κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει να δει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του.

Κατά τα άλλα, ο Κουέστα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», αν και δε θεωρείται πλέον βασική επιλογή για κάτω απ’ τα δοκάρια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση αναφέρει:

«Στις εγκαταστάσεις του “Δασυγένειου” Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (17/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την A.E.K. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Χουλιάν Κουέστα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss