Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Κορυφή από τους «Ζωσιμάδες»

Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Συνέχεια στην εξαιρετική εκκίνηση θέλουν να δώσουν οι «κίτρινοι» με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ψάχνει τη δεύτερη νίκη της.

Κρίσιμη είναι η «μάχη» των Θεσσαλονικέων απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) στις 18:15 και ο στόχος είναι η νίκη και συνάμα οι τρεις βαθμοί.

Με τους νέους

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Το «συγκρότημα» του Άκη Μάντζιου θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και για τον λόγο αυτό, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τους Κάτσε και Σαντέ Σίλβα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μπεναλουάν.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπες, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Σαντρέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Χωρίς Γιαννακόπουλο και Μπρούσιτς

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις, θα αναζητήσει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς στα Ιωάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν πήρε μαζί του τους νέους Γιαννακόπουλο και Μπρούσιτς, αλλά και τους Λαγό, Βάρκα και Ραΐλι.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Τσαμπούρης, Πατράλης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Φατιόν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss