Άρης: Επιστροφή και… Γολγοθάς!

Άρης: Τελευταία μέρα άδειας στους «κίτρινους» που έχουν πρόγραμμα… βουνό τον Ιανουάριο!

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο… Οι τέσσερις μέρες ξεκούρασης που είχαν οι παίκτες του Άρη για να… γεμίσουν μπαταρίες. Από αύριο Κυριακή (27/12) οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αρχίζοντας ουσιαστικά προετοιμασία όχι μόνο για την επόμενη αναμέτρηση, αλλά για έναν Ιανουάριο… φωτιά!

Ο εξαιρετικός φέτος Άρης, θα προπονηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο «Δασυγένειο». Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες του με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, καθώς οι προσπάθειές τους έχουν επιβραβευθεί και με το παραπάνω.

Όμως τα κεφάλια παραμένουν χαμηλά και εστιάζουν οι πάντες στη σκληρή δουλειά. Άλλωστε η απίστευτη δύσκολη δοκιμασία του Ιανουαρίου, δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ο Άρης καλείται να δώσει συνολικά 9 ματς μέσα στον πρώτο μήνα του χρόνου. Ουσιαστικά θα παίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάθε τρεις μέρες!

Η αρχή γίνεται στις 4/1 κόντρα στη Λαμία εκτός έδρας. Τρεις μέρες μετά οι «κίτρινοι» φιλοξενούν τον Βόλο, ενώ στις 11 Ιανουαρίου ταξιδεύουν στα Γιάννινα για την δύσκολη έξοδο με τον ΠΑΣ.

Στις 14/1 έχει προγραμματιστεί το εξ αναβολής σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και τρεις μέρες μετά (17/1) υπάρχει το επίσης σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό, εκ νέου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 20 Ιανουαρίου, οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν για το Κύπελλο Ελλάδας. Θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/1), ενώ τρεις μέρες αργότερα η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Με τον… Γολγοθά του Ιανουαρίου να ολοκληρώνεται την 30η Γενάρη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss