Άρης: Κυκλοφόρησε τη ρετρό εμφάνιση της χρονιάς της Γάνδης! (pics)

allstarbasket.gr

Τη ρετρό εμφάνιση της ομάδας την περίοδο 1987/88, όπου έκανε νταμπλ στην Ελλάδα και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών έφτασε στο final-4, στη Γάνδη, κυκλοφόρησε ο Άρης!

Μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, τίθενται πλέον στη διάθεση των φιλάθλων του Άρη αλλά και όλων των φίλων του μπάσκετ!

Η ενημέρωση από τον Α.Σ. Άρης:

“Είναι κοινά αποδεκτό ότι όποιος ξεχνά το παρελθόν του, δεν έχει μέλλον. Το παρελθόν του ΑΡΗ είναι υπέρλαμπρο και ήρθε η ώρα να «συναντηθεί» με το «σήμερα», αλλά και το «αύριο».

Κατά γενική ομολογία, ο ΑΡΗΣ και η Εθνική Ελλάδας έβαλαν το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων. Οι αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’80 είναι έντονες, όμως οι φίλοι του ΑΡΗ δεν είχαν κάτι… χειροπιαστό για να τις «ζουν» ακόμα πιο έντονα. Όλα αυτά μέχρι τώρα…

Οι φανέλες της σεζόν 1987-88, της ομάδας που οδήγησε τον ΑΡΗ στο πρώτο Final Four Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας του, στη Γάνδη, είναι εδώ!

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τις ιστορικές εμφανίσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν με την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να επιτύχουν την πιο πιστή αναβίωση της «πανοπλίας» του Γκάλη, του Γιαννάκη  και των άλλων παιδιών, στο δρόμο προς τη Γάνδη.

allstarbasket.gr

Η διάθεση των εμφανίσεων της «χρονιάς της Γάνδης» ήταν ένα χρόνιο αίτημα των φίλων της ομάδας. Και δε σταματάμε εδώ, αφού θα ακολουθήσουν οι εμφανίσεις και των υπόλοιπων χρόνων της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ.

Στην παρούσα φάση θα διατίθενται φανέλες με τον αριθμό «6». Στις επόμενες παραλαβές, θα υπάρχουν εμφανίσεις με όλους τους αριθμούς της τότε ομάδας, από το Νο4 έως το Νο 15.

Τρόποι αγοράς

Η ρετρό φανέλα της σεζόν 1987-88 κοστίζει 45 ευρώ, ενώ για παιδιά 4-12 ετών το κόστος είναι 35 ευρώ. Η αγορά της μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας της VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Οι τρόποι παραλαβής είναι δύο:

ΠΡΩΤΟΝ: Με αποστολή μέσω Courier, οπουδήποτε, εντός κι εκτός Ελλάδας.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τη διαδικασία clickaway. Εν προκειμένω, όταν ο φίλος του ΑΡΗ κάνει την παραγγελία, η γραμματεία του ΑΣ.ΑΡΗΣ θα επικοινωνήσει μαζί του για την ώρα της παραλαβής της φανέλας, από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα μεγέθη των εμφανίσεων είναι τα εξής: Small, Medium, Large, XLarge, 2Xlarge 3Xlarge.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε από τις 10:00 έως τις 14:00 στο τηλέφωνο 2310 305402.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τη συλλεκτική εμφάνιση που θέτει προς διάθεση ο Άρης:

allstarbasket.grallstarbasket.grallstarbasket.grallstarbasket.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss