Άρης-Παναθηναϊκός: Ο ένας γιορτάζει, ο άλλος… ψάχνεται

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Βίοι αντίθετοι για Άρη και Παναθηναϊκό, που αναμετρώνται απόψε, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Από τη μία, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε κατάσταση ευφορίας, μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, για τη νέα σεζόν, που θα τους βρει στο Europa Conference League.

Ήδη μάλιστα, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στην πόλη, προκειμένου να «τρέξει» τα πρώτα βασικά θέματα της ομάδας, όπως το συμβόλαιο του Άκη Μάντζιο. Κινήσεις που δείχνουν πως στον Άρη, σχεδιάζουν ήδη τα πλάνα τους, για τη νέα σεζόν.

Εντελώς αντίθετη, είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έβαλε τέλος στα όνειρα, για ευρωπαϊκή έξοδο μετά τη σεζόν 2017-2018, όπου οι «πράσινοι» βρέθηκαν στα προκριματικά του Europa League.

Η ήττα από την Ένωση, έφερε και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αποτυγχάνει να φέρει σε πέρας την… ειδική αποστολή που είχε.

Στην άκρη του πάγκο, στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα βρεθεί εκτελώντας χρεή υπηρεσιακού προπονητή, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss