Άρης-ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (photos)

Άρης-ΠΑΟΚ: Η ώρα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έφτασε.

Το απόγευμα της Κυριακής (13/12) οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Κλ. Βικελίδης» τους «ασπρόμαυρους» στο πρώτο ντέρμπι της φετινής αγωνιστικής σεζόν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Όπως συμβαίνει σ’ αυτά τα παιχνίδια, οι δύο «μονομάχοι» δεν θέλουν τη νίκη μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το πρεστίζ. Πάντως, τη φετινή σεζόν, η «μάχη» του Άρη και του ΠΑΟΚ μπορεί να χαρακτηριστεί και ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται μία… ανάσα από την κορυφή.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπει στον αγώνα ως η ομάδα με το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Το «συγκρότημα» του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 24 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και έναν περισσότερο από τους «κίτρινους».

Η αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» είναι αυτή που θα ρίξει την αυλαία στην δεύτερη μέρα της 12ης αγωνιστικής της Super League, καθώς έχει οριστεί να αρχίσει στις 19:30. Η γραπτή περιγραφή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ θα γίνει από το Live Chat του Onsports, ενώ η μετάδοσή του από τα κανάλια της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports 1HD.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss