Άσε στην άκρη το make up και… δες αυτές τις celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Οι Hollywood stars με το απόλυτο no make up look.

Πολλές γυναίκες δεν έχουν εγκαταλείψει καθόλου το μακιγιάζ παρά το γεγονός πως μένουν και εργάζονται στο σπίτι. Βλέπεις, η καθημερινή επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα zoom calls δεν αφήνουν άλλη επιλογή. Πρέπει και στο σπίτι να είναι περιποιημένες και βαμμένες, ώστε να «γράφουν» όμορφα στην κάμερα του υπολογιστή.

Άλλες, πάλι, έχουν ξεχάσει τι θα πει μακιγιάζ από τις αρχές Νοεμβρίου, που ανακοινώθηκε το δεύτερο lockdown. Ομολογώ ότι κι εγώ ανήκω σε αυτήν την κατηγορία, που καθόλου δε μου αρέσει. Το γεγονός ότι τελευταία οργανώσαμε εβδομαδιαία video calls με την ομάδα του Queen.gr με έχει χαροποιήσει πολύ, γιατί θα αρχίσω και πάλι να χρησιμοποιώ όλα τα καλλυντικά μου. Ναι, και τα κραγιόν μου, που είχα απαρνηθεί λόγω της χρήσης της μάσκας.

Σε όποια κατηγορία από τις δύο, όμως, αν ανήκεις κι εσύ, σήμερα πρέπει να απαρνηθείς το μακιγιάζ. Δε σε υποχρεώνουμε, προφανώς. Στο λέμε, γιατί είναι… lazy Saturday, αλλά και γιατί με αυτόν τον κρύο καιρό και τη βροχή να πηγαίνει και να έρχεται, ένα no make up look, μια κουβέρτα και ένα ζεστό τσάι δίπλα στο τζάκι είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Δες και στην παρακάτω gallery! Και οι celebrities που ζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν απαρνηθεί ουκ ολίγες φορές το μακιγιάζ και, μάλιστα, έχουν ποζάρει με άνεση μπροστά στον φωτογραφικό φακό δείχνοντάς μας την αληθινή πλευρά τους. Κάνε κι εσύ το ίδιο, λοιπόν, σήμερα!

Διάβασε ακόμα: Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της στο The Voice of Greece

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss