Έγγραφα του 2020 ρίχνουν σκιές στη σχέση της υπουργού Πολιτισμού με τον Λιγνάδη – The Press Project – Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

Έγγραφο που αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν πρόσωπο που είχε εμπιστευτεί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, φέρνει στο φως το tvxs.gr. Το έγγραφο αποδεικνύει ότι η υπουργός ίσως ήξερε καλά τελικά τον ηθοποιό τουλάχιστον πίσω στον Μάρτιο του 2020.

Κατά το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που τον βαρύνουν σοβαρότατες κατηγορίες – μεταξύ των οποίων βιασμός κατά συρροή-, είχε συμπεριληφθεί με απόφαση της υπουργού στην επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων για την πλήρωση της θέσης του Διευθυντή του Μουσείου Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου. Η καλλιτεχνική του ιδιότητα δε δικαιολογεί τη συμμετοχή του στην εν λόγω επιτροπή, καθώς δεν έχει σχέση με αρχαιολογικές ή μουσειακές σπουδές, δεδομένου ότι σε ανάλογες επιτροπές επιλέγονται επιστήμονες σχετικοί με το αντικείμενο.

Σε άλλο έγγραφο που δημοσίευσε το tvxs.gr, είναι καταγεγραμμένα και τα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για την επιτροπή που θα επέλεγε τον προϊστάμενο γενικής διεύθυνσης στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η υπουργός έχει επανειλημμένως υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν τον τοποθετήσει στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου. Το παρακάτω έγγραφο δημιουργεί ερωτηματικά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss