Έγκλημα στον «Ερυθρό Σταυρό»: Στον Κορυδαλλό ο 58χρονος που έβγαλε τον αναπνευστήρα ηλικιωμένου

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 58χρονος που κατηγορείται ότι έβγαλε τον αναπνευστήρα του 76χρονου με τον οποίο νοσηλευόταν μαζί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 58χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι στις 7 Απριλίου έβγαλε τον αναπνευστήρα από τον 76χρονο ασθενή με τον οποίο νοσηλευόταν μαζί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στη φυλακή καθώς ανέρρωσε από τον κορονοϊό.

Κατά πληροφορίες ο Αλβανός επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συνέβη και πως ο ίδιος κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Οι εξηγήσεις του, ωστόσο, ειδικά ως προς το γιατί βρέθηκε δακτυλικό του αποτύπωμα στη συσκευή του αναπνευστήρα του 76χρονου η οποία είχε βγει από την πρίζα.

Ο 76χρονος διασωληνωμένος ήταν σε καταστολή και οι νοσηλευτές γνώριζαν ότι ήταν αδύνατο να έχει βγάλει εκείνος από την πρίζα τη συσκευή οξυγόνου. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς υποψιάστηκαν ότι το τραγικό συμβάν οφείλεται σε «ανθρώπινο χέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο δράστης δεν είχε βγάλει απλά την πρίζα αλλά είχε βγάλει από τη βάση του και το σωλήνα αερισμού, ενώ είχε αναποδογυρίσει και την οθόνη του αναπνευστήρα. Οι πράξεις του δείχνουν, όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, ότι ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα σταματήσει η λειτουργία του μηχανήματος υποστήριξης του 76χρονου.

Δύο ψυχίατροι εξέτασαν –μετά το θάνατο του 76χρονου– τον 58χρονο που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο στο διπλανό κρεβάτι. Εκείνος έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αυτή δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο 58χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί το 2006 για πρόκληση σωματικών βλαβών διότι συμμετείχε σε συμπλοκή και το 2019 για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τριπλό «χουνέρι» της Ελλάδας στον Ερντογάν: Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο «σουλτάνος»

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss