Έκπληξη! Το Counter-Strike 2 είναι επίσημο και έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Η ακριβής ημερομηνία λανσαρίσματος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά έχει δοθεί ένα παράθυρο κυκλοφορίας για το καλοκαίρι του 2023. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα βασίζεται στη Source Engine 2.

Θα αποτελεί μια δωρεάν αναβάθμιση του CS:GO ενώ από σήμερα είναι διαθέσιμο σε μια μικρή ομάδα gamers του CS:GO, με τη Valve να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να γίνετε μέρος της περιορισμένης δοκιμής.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του CS2 που εμφανίστηκε σήμερα, πρόκειται για “το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του Counter-Strike, εξασφαλίζοντας νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις για τα επόμενα χρόνια”. Σε διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα, η Valve δίνει μια πρώτη γεύση στο τι μπορούν να περιμένουν οι gamers από το νέο Counter-Strike.

Συγκεκριμένα, η Valve έδωσε έμφαση στους “αναβαθμισμένους και αναθεωρημένους χάρτες”, στις “χειροβομβίδες καπνού που αλλάζουν το παιχνίδι”, στο tick-rate ανεξάρτητο gameplay στα επανασχεδιασμένα οπτικά εφέ και στον ήχο.

Όλοι οι αναθεωρημένοι χάρτες του CS2 “έχουν δημιουργηθεί από την αρχή, αξιοποιώντας όλα τα νέα εργαλεία και rendering χαρακτηριστικά του Source 2”, αναφέρει η Valve. Οι ανανεωμένες χειροβομβίδες, εν τω μεταξύ, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με άλλα γεγονότα του παιχνιδιού, θα επεκτείνονται για να γεμίζουν φυσικά τους χώρους και θα αντιδρούν στις αστραπές.

Επιπλέον, “ανεξαρτήτως του tick rate, η κίνηση και η βολή σας θα ανταποκρίνονται εξίσου και οι χειροβομβίδες σας θα προσγειώνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι όλα τα αντικείμενα του CS:GO ενός gamer θα μεταφέρονται μαζί του στο CS2.

Αν και αυτή είναι η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση της Valve για την ύπαρξη του CS2, οι φήμες είχαν ήδη αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις στις αρχές του μήνα, με τον γνωστό δημοσιογράφο του Counter-Strike, Richard Lewis, να δηλώνει ότι η Valve ετοιμαζόταν να ανακοινώσει το project. 
 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss