Έκτορας Μποτρίνι: Γιατί νιώθει δικαιωμένος για την πορεία του”Εφιάλτη”;-Tι λέει για το καλαμάρι που του… ήρθε στο κεφάλι” (video)

Ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στη κάμερα της εκπομπής με τη Σίσσυ Χρηστίδου “Έλα χαμογέλα”, για την επιστροφή της εκπομπής ”Εφιάλτης στη κουζίνα” λέγοντας πως το κανάλι σωστά πήρε την απόφαση να βγάλει το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς ανταμείφθηκαν όλοι!

Ο γνωστός σεφ αστειευόμενος περιέγραψε στον δημοσιογράφο πως δέχθηκε επίθεση από κάποιον που του πέταξε πάνω του, ένα καλαμάρι. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Έκτορα Μποτρίνι κατά τη διάρκεια του γυρίσματος για τον “Εφιάλτη στη Κουζίνα” ο σεφ έκανε παρατήρηση για το καλαμάρι που δεν ήταν σωστά μαγειρεμένο και έξαλλος ο παίκτης του πέταξε το καλαμάρι στο κεφάλι:. «μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε στο κεφάλι. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά”.

Επίσης μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους τόσο για τα εστιατόρια αλλά και για την τηλεόραση .Ο Έκτορας Μποτρίνι τέλος αποκάλυψε πως υπάρχει στο πλάνο και άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ ωστόσο προηγούνται τα επεισόδια του Εφιάλτη που πρέπει να ολοκληρωθούν. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss