Έλενα Παπαρίζου: Πιο κομψή και stylish από ποτέ στο Σπίτι με το Mega

Η εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Το περασμένο Σάββατο το «Σπίτι με το MEGA» είχε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον καταξιωμένο τραγουδοποιό Μάνο Ξυδούς. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια guest εμφάνιση όπου ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα τραγούδια «Μες τα δύο της μάτια» και «Μόνο για ‘κεινη μη μου λες», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Ελληνίδα star πέρα από την εκπληκτική ερμηνεία της, κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον χάρη στο υπέροχο look το οποίο επέλεξε να φορέσει. Ο στυλίστας της, Άρης Γεωργιάδης έκανε αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα στυλιστικά παντρέματα με την συνολική εικόνα της Έλενας να έχει rock επιρροές.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο πουκάμισο κεντημένο με παγιέτες δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου και μαύρο δερμάτινο κολάν. Η ζώνη με το logo του σχεδιαστή τόνιζε άψογα την μέση της ενώ τα αρβυλάκια της ολοκλήρωσαν το ντύσιμο με τον ωραιότερο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στα καλύτερά της και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες να αντλούμε έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας.

Δες επίσης: 4 νέα fashion trends που είδαμε στο Μιλάνο και αξίζει να υιοθετήσουμε

 Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της αγαπημένης μας τραγουδίστριας το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss