Έλενα Ράπτη: Δες τη βουλευτή σε ηλικία 22 ετών στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου! (pic)

Αναμφίβολα, η Έλενα Ράπτη έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο πολιτικό τοπίο. Θεωρείται από τις πιο κομψές παρουσίες στα έδρανα της Βουλής, ενώ έχει μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ του Σαββάτου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν ακόμα ήταν 22 ετών κι έκανε τα πρώτα της βήματα, ανοίγοντας το δικό της προεκλογικό γραφείο, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

«Πόσες αναμνήσεις να χωρέσουν σε μια φωτογραφία.. 22 χρονών στα εγκαίνια του προεκλογικού μου γραφείου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.. η νεότερη..
Στήριγμα μου στον αγώνα μου, ο πατέρας μου! Εκείνος συντόνισε τα πάντα!!! Ευφυής και δυναμικός. Συμπαραστάτες μου, η μητέρα μου και η αδελφή μου. Στο πλευρό μου αγαπημένοι συνεργάτες, φίλοι, συγγενείς. Κι εγώ στην πρώτη γραμμή με πειθαρχία και αφοσίωση. Όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα με ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά. Κάπως έτσι όλα ξεκίνησαν! Δόξα Τω Θεώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss