Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Η Ηλιάνα παλεύει με τα κύματα”!

Ως γνωστόν η Έλενα Χριστοπούλου είναι η manager εκτός των άλλων δυο κοριτσιών που φέτος κάνουν για πρώτη φορά δική εκπομπή στην τηλεόραση! Πώς όμως βλέπει την πορεία τους. Η κριτής του My Style Rocks, μιλάει σήμερα στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Secret για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δανάη Μπάρκα αλλά και για τη δική της νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Η Ελενα Χριστοπούλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη το τελευταίο διάστημα, αφού τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η γοητευτική κυρία του «My style rocks» έχει καταφέρει με την εξυπνάδα και τη δυναμικότητά της να προωθήσει νέα πρόσωπα στα τηλεοπτικά δρώμενα, που ήδη ξεχωρίζουν.
Ανάμεσα σε αυτά η Δανάη Μπάρκα, που παρουσιάζει το «Πάμε Δανάη» στο Mega, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που παρουσιάζει την εκπομπή «Pop up» στον Αlpha.

Και οι δυο ανερχόμενες κοπέλες ανήκουν στο δυναμικό της Ελενας Χριστοπούλου και του πρακτορείου της. «Η Ηλιάνα παλεύει με τα κύματα», δηλώνει στο «Secret» για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της παρουσιάστριας του «Pop up». «Είναι κάτι που το κάνει πρώτη φορά και το κάνει με αξιοπρέπεια. Έχει αγαπήσει πάρα πολύ την παρουσίαση, με το κανάλι έχει πάρα πολλές σχέσεις και τη στηρίζει. Πιστεύω ότι σε 2-3 μήνες θα έχει τους ρυθμούς που χρειάζονται, θα την έχει αγαπήσει και θα την έχει γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. Έχει το προφίλ ενός κανονικού κοριτσιού. Αυτό που είναι. Βγαίνει στο γυαλί όπως είναι στην πραγματικότητα. Αυθεντική», εξηγεί.


Όσο για τη Δανάη Μπάρκα και το νέο της ξεκίνημα στο Μεγάλο Κανάλι, αναφέρει ότι έχει «τη στήριξη που της αξίζει. Έχει δουλέψει όσο κανένας άλλος». Η ίδια σημειώνει πως «είναι πάνω από τα πάντα η Δανάη. Είναι ασταμάτητη και ακούραστη. Δεν γκρινιάζει. Σέβεται αυτό που της συμβαίνει. Την αγαπάει ο κόσμος. Και είναι μια κανονική γυναίκα, που τσαλακώνεται, είναι ειλικρινής και πάντα έχει θετική ενέργεια».
Η Ελενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στο «S» και τι σχέδια έχει για τα επαγγελματικά της. «Είμαι στα σκαριά μιας δεύτερης εκπομπής. Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Είμαι σε συζητήσεις», ενώ για το «My style rocks» λέει πως «είναι τρίωρη εκπομπή, που έχει μεγάλο ανταγωνισμό και ποικίλου είδους εκπομπές απέναντι, κι όμως στέκεται πολύ ωραία και με αξιοπρέπεια».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss