Έλλειψη συγκέντρωσης παρατήρησε ο Μαρτίνς! Τι δήλωσε για Βινάγκρε και Τιάγκο Σίλβα | Sportdog Team

Στην έλλειψη συγκέντρωσης του Ολυμπιακού που λίγο έλειψε να στοιχίσει κόντρα στον Βόλο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά 4-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε:

Για την εικόνα του α’ μέρους και το πόσο τον προβλημάτισε: «Είναι αλήθεια πως πρέπει να το αναλύσουμε. Την ευθύνη την έχουμε εμείς. Δεν κάναμε την πνευματική προετοιμασία. Μπήκαμε με έλλειψη συγκέντρωσης και δεν ήμασταν επιθετικοί. Χάσαμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ήταν κάτι που δεν μας άρεσε. Όταν ξεκινάς έτσι είναι κάτι άσχημο και δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Για τη νίκη και το τι δεν θα ήθελε να δει ξανά: «Στο α’ μέρος κάναμε πολλά λάθη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ήμασταν χαλαροί. Ευτυχώς στο β’ μέρος το διορθώσαμε αυτό».

Για την αλλαγή του Βινάγκρε και τον Τιάγκο Σίλβα: «Ο Βινάγκρε βρήκε γιατί είχαμε και αυτόν και τον Μάριο και είναι πολύ επιθετικογενείς. Δεν είχαμε σταθερότητα στην άμυνά μας. Βγήκε ο Μπα που είχε και κίτρινη κάρτα και η άμυνά μας απέκτησε σταθερότητα. Η απόδοση του Τιάγκο Σίλβα με άφησε πολύ ικανοποιημένο για πρώτο ματς».

Για το πόσο βοηθάει αυτή η νίκη: «Είναι σημαντικό που πήραμε τους 3 βαθμούς. Επίσης και τα γκολ. Όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα και ψηλά στη βαθμολογία. Στο β’ μέρος χρειαστήκαμε την ψυχική δύναμη όλων των παικτών. Είναι σημαντικό να γυρνάς ένα παιχνίδι. Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε στα πολλά γκολ. Είναι σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα για το ματς με την Πόρτο που είναι πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την Ευρώπη και για να συνεχίσουμε στο Europa League».

Νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss