Έλλη Κοκκίνου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο The2Night Show με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη

Η τραγουδίστρια ήταν απλά εκθαμβωτική.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν χθες το βράδυ η Έλλη Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Λίγο αργότερα μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια στον παρουσιαστή για την καριέρα της μέχρι σήμερα, μοιράστηκε συγκινητικές στιγμές της πορείας της ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μερικά θέματα της επικαιρότητας.

Η Ελληνίδα star ήταν κυριολεκτικά πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ μέσα στο λευκόχρυσο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, δημιουργία της καταξιωμένης σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη. Η στυλίστρια της Έλλης, Μαρία Τρουμπούκη, ξέρει πολύ καλά άλλωστε τι ταιριάζει και αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της αγαπητής τραγουδίστριας που μετρά φέτος παραπάνω από 20 λαμπρά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία.

«Έτοιμη για απόψε», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στο Instagram και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία. Εκεί την βλέπουμε να ποζάρει ενώ διακρίνουμε καλύτερα το υπέροχο λευκό φόρεμα, κεντημένο με χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Celia Kritharioti. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και ομολογούμε πως το συγκεκριμένο look μας θύμισε Αρχαία Ελληνίδα θεά, στην πιο σύγχρονη εκδοχή της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου.

Δες επίσης: 7 items που φορούν οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο αυτήν την περίοδο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss