Έλστον Τέρνερ: “Όλα αρχίζουν από την άμυνα…”

Έλστον Τέρνερ

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ το Σάββατο (6/3) στη νίκη με 81-78 επί του Προμηθέα! Και στην ημέρα των γενεθλίων του, στα 31 του, ο Έλστον Τέρνερ που αγωνίζεται με το 31, για τρεις μόνο πόντους δεν έφτασε τους 31!

Και οι 28 όμως που πέτυχε ήταν αρκετοί για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στη νίκη. Παρόλα αυτά, ο Έλστον Τέρνερ προτίμησε να μιλήσει για την άμυνα.

Μου το έλεγαν μετά το παιχνίδι, αλλά εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι για να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα και δεν το είχα προσέξει ότι με 3 ακόμη πόντους θα έφτανα στους 31. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε και για τη νίκη που πετύχαμε”, σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη μεταμόρφωση της ομάδας στην άμυνα:

Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Το δείξαμε και αυτό είναι που μετράει σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε πολύ σωστή προσέγγιση του αγώνα, κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, μόνο καλά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. Αυτό που έχουμε παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια στην άμυνα, είναι να έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα στον τόπο που αμυνόμαστε.

Να μη δίνουμε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας, να μας κερδίζουν στο ένας με έναν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό το κομμάτι. Αν συνεχίσουμε έτσι στην άμυνα και προσεγγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss