Ένας Μέσι φέρνει την άνοιξη; (vid)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πολύ και απέναντι στην Έλτσε, όμως στην επανάληψη ο Λιονέλ Μέσι το πήρε προσωπικά και οδήγησε τους Καταλανούς στην νίκη με 3-0.

Η εξάρτηση της Μπαρτσελόνα από τον Λιονέλ Μέσι είναι σχεδόν ολοκληρωτική. τον χρειάζεται για να κερδίσει ακόμα και την ουραγό της βαθμολογίας. Μερικές ημέρες μετά την σφαλιάρα από την Κάντιθ και οι Καταλανοί τελούσαν ακόμα υπό καθεστώς σοκ, που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ έβαζε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 5ο λεπτό.

Για ένα ολόκληρο ημίχρονο, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έμοιαζε μπλοκαρισμένη και χωρίς ιδέες, κάτι που ανάγκασε τον Αργεντινό να πατήσει το γκάζι στην επανάληψη.

Με μία από τις γνωστές του κούρσες στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μέσι χρησιμοποίησε τον Μπρέιθγουεϊτ σαν σπόντα, με τον Νορβηγό να βρίσκει ξανά τον Αργεντινό με τακουνάκι για το 1-0 (49’).

Μόνο που ο Μέσι δεν είχε ολοκληρώσει την δουλειά. Ο Ντε Γιονγκ με κάθετη κούρσα τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λίο, ο οποίος με ένα ακόμα σλάλομ και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 (69’).

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζόρντι Άλμπα έγραψε το τελικό 3-0 (από την δεύτερη ασίστ του Μπρέιθγουεϊτ) και οι Καταλανοί έφτασαν στους 50 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να κερδίσει το Σάββατο στην Ανδαλουσία, την Σεβίλλη τότε μόνο θα μπορούμε να πούμε ότι πάει για πρωτάθλημα. Το ερώτημα όμως παραμένει: μπορεί μόνο ένας Μέσι να φέρει την άνοιξη;

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13k3eli5wv&playlistId=v-c9i0y47gyte9-sf

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss