Ένας πίθηκος ακονίζει με μια πέτρα το γυαλί για να ελευθερωθεί

Πολλοί επισκέπτες στο ζωολογικό κήπο της Κίνας είδαν μια απίστευτη πράξη όταν ένας πίθηκος χρησιμοποίησε μια πέτρα για να σπάσει το τμήμα γυαλιού που τα χώριζε.

Σύμφωνα με τον Daily Mail, ένας τουρίστας, ο κ. Wang είπε ότι «ο πίθηκος πήρε την πέτρα, και άρχισε να την χτυπάει ενάντια στο γυαλί. Όταν το έσπασε ο πίθηκος φοβήθηκε, αλλά επέστρεψε αργότερα για να πάρει μια άλλη πέτρα και χτυπούσε και τα κομμάτια του γυαλιού».

Ένας από τους φροντιστές σχολίασε ότι αυτός ο συγκεκριμένος πίθηκος δεν ήταν ίδιος με τους άλλους καθώς φαίνεται πως είναι πιο έξυπνος.

Το γυαλί που είχε το περίβλημα μπορούσε  να αντέξει πολλά χτυπήματα, ωστόσο ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι το ζώο θα δημιουργούσε ένα κοφτερό εργαλείο για να το σπάσει. Μετά το συμβάν, οι φροντιστές συνέλεξαν όλα τα βράχια και τα ραβδιά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια παρόμοια κατάσταση.

Εκπληκτικό, όπως φαίνεται, πολλά μέλη του ζωικού βασιλείου γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τα εργαλεία. Όπως αναφέρουν τα Live Science, οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούν πέτρινα εργαλεία και ακόμη  κάνουν λόγχες για να κυνηγήσουν άλλα πρωτεύοντα, ενώ τα κοράκια χρησιμοποιούν μια ευρεία ποικιλία εργαλείων, από κλαδιά μέχρι τα φτερά τους.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss