Ένας τεράστιος ιστός αράχνης γίνεται το απόλυτο viral | in.gr

Ένας τεράστιος ιστός αράχνης που θα μπορούσε να αιχμαλωτήσει ακόμα και άνθρωπο έγινε το απόλυτο viral στα social media.

Ο ειδικός στα ΜΜΕ Francis Skalicky τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία πρόσφατα σε ένα μονοπάτι κοντά στο Σπρίνγκφιλντ, σύμφωνα με το τμήμα Προστασίας του περιβάλλοντος στο Μιζούρι (Department of Conservation), που την ανάρτησε στο Facebook.

ORBWEAVER SPIDERWEB: MDC Media Specialist Francis Skalicky snapped a pic of the orbweaver’s spiderweb while out on a…

Δημοσιεύτηκε από Missouri Dept. of Conservation στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο περίπλοκος, κυκλικός ιστός δεσπόζει ανάμεσα σε δύο δέντρα και η οπτική γωνία της φωτογραφίας τον κάνει να φαίνεται αναλογικά τεράστιος.

Οι αράχνες που «εξυφαίνουν» τόσο εντυπωσιακούς ιστούς είναι συνήθως μεγάλες σε μέγεθος και τριχωτές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τμήματος.

Οι αράχνες βοηθούν στον έλεγχο του πληθυσμού των μυγών και άλλων εντόμων, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλλον δεν παραπέμπει σε παγίδα για έντομα.

Χρήστες του Facebook ανέφεραν ότι αυτός είναι σίγουρα ένας ιστός στον οποίο θα μπορούσε να παγιδευτεί άνθρωπος αν βρισκόταν σε αυτό το μονοπάτι τη νύχτα – έστω και στιγμιαία. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την περίτεχνη δουλειά της αράχνης.

Ένας χρήστης δε, παρομοίασε τον ιστό με δαντέλα.

Παρόλο που αυτές οι αράχνες είναι αρκετά συνηθισμένες, πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι πήραν ιδέες διακόσμησης εν όψει του Χάλογουιν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss