Ένα από τα πιο αγαπημένα, διεθνή fashion brands ανοίγει επιτέλους κατάστημα και στη χώρα μας!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Όσες θεωρούσαμε το shopping απαραίτητη προυπόθεση για τη διασκέδασή μας στα ταξίδια μας στο εξωτερικό (όταν κάναμε τέτοια ακόμα) τότε δεν μπορεί παρά να είχαμε λατρέψει τα minimal ρούχα της COS, τα οποία βρίσκαμε σε καταστήματα σε κάθε γωνία του πλανήτη… εκτός από την Ελλάδα. Μέχρι τώρα! Γιατί αυτό πρόκειται να αλλάξει άμεσα! Η COS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του πρώτου της φυσικού καταστήματος στη χώρα μας μέσα σε αυτόν τον χρόνο, σε συνέχεια του λανσαρίσματος του cosstores.com την προηγούμενη σεζόν. Κατά το λανσάρισμά του, το νέο COS κατάστημα θα φιλοξενεί όλη τη Spring Summer 2021 συλλογή, που αποτελεί ένα καλειδοσκόπιο εκλεπτυσμένων wardrobe staples, από ελαφριά πλεκτά μέχρι blazers με effortless chic ύφος.

Ως μέρος του συνεχούς ταξιδιού και δέσμευσης προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η συλλογή περιλαμβάνει υλικά βιώσιμης προέλευσης όπως το βιολογικό βαμβάκι, τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες συσκευασίες γιαουρτιού και τα knitwear sets έχουν δημιουργηθεί από zero-waste υλικά, πάντα με γνώμονα τη σύνθεση μίας συλλογής που είναι διαχρονική και ταυτόχρονα σύγχρονη.
cos 3

Τα ρούχα COS αντλούν έμπνευση από τις τέχνες και τη σύγχρονη κουλτούρα, και το fashion brand με έδρα το Λονδίνο φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ, ενώ με κάθε κομμάτι του είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο. Η COS δημιουργεί μοντέρνα κι άνετα ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, ενώ στηρίζει και συνεργάζεται με γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, galleries και studios και σε λίγους μήνες θα έχεις την ευκαιρία να τα γνωρίσεις (στον δικό τους φυσικό χώρο) και να τα αποκτήσεις και εσύ από κοντά!
Δες επίσης: Βρήκαμε το fashion trend των 90’s που επιστρέφει φέτος και θα το βλέπεις παντού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss