Ένα είναι το ρούχο που φοράει συνέχεια στη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Αθηνά Οικονομάκου

Βρήκαμε την στυλιστική εμμονή της αγαπημένης μας ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η γλυκιά ηθοποιός είναι μια από τις μεγαλύτερες εγχώριες fashion influencers ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού η αγάπη της Αθηνάς για τη μόδα είναι γνωστή και εμφανής. Μετά την πολύ πετυχημένη σειρά κοσμημάτων που λάνσαρε, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα ρούχα, δημιουργώντας το Project SOMA μαζί με την καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

Η όμορφη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έτσι έχουμε την χαρά να βλέπουμε πρώτες όλα τα εντυπωσιακά και comfy looks που επιλέγει στην καθημερινότητά της. Η Αθηνά παραδίδει μαθήματα maternity style φορώντας φαρδιά αλλά παράλληλα κομψά κομμάτια τα οποία φροντίζει πάντα να συνδυάζει σωστά.

Αυτό που διακρίναμε μέσα από το φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει, είναι πως η Αθηνά έχει αδυναμία στα φούτερ (και σε crop εκδοχή) και στα λευκά παντελόνια φόρμας. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχει επιλέξει, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες που αποπνέουν στυλ.

Δες επίσης: Τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν επιστρέψει και αυτοί είναι οι νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Αθηνάς με λευκό hoodie ή παντελόνι φόρμας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss