Ένα υπέροχο, ολοκαίνουργιο beauty spot άνοιξε στο The Mall Athens

Ναι, είναι ένα νέο MAC Concept store και θέλουμε να ζήσουμε για πάντα εκεί

Η M·A·C Cosmetics, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νο 1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών Make Up Artists, εγκαινίασε το νέο της concept store στο The Mall Athens, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις για το πιστό κοινό της. Το εντυπωσιακό κατάστημα που μόλις άνοιξε τις πύλες του κι έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση, βρίσκεται στον κεντρικό διάδρομο της εισόδου του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου, και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός shopping των beauty aficionados.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα των αντίστοιχων καταστημάτων του εξωτερικού, το ολοκαίνουριο M·A·C concept store εκφράζει το σύγχρονο στυλ της μάρκας, την πολυδιάστατη φιλοσοφία της, αλλά και το δυναμισμό που αποπνέει από την αρχή της δημιουργίας της.

MAC Cosmetics Concept Store The Mall Athens 3

Η εσωτερική του αρχιτεκτονική πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές του σύγχρονου design, εφαρμόζοντας παράλληλα hi-tech καινοτομίες όπως το Virtual Try On, που μέσω τεχνολογίας AR βοηθά τους πελάτες να κάνουν εικονικά αμέτρητες δοκιμές αποχρώσεων με πιστό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη ασφάλεια, το πρωτοποριακό Selfie Mirror με επαγγελματική κάμερα και ειδικά μελετημένο φωτισμό, στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να τραβήξει τις πιο fun φωτογραφίες και να τις εκτυπώσει επιτόπου, καθώς και το Social Aggregator, ένα εργαλείο που αναπαράγει real time στην οθόνη του ό,τι αναρτάται στα Social Media της M·A·C Cosmetics παγκοσμίως.

MAC Cosmetics Concept Store The Mall Athens 4

Με όλα τα παραπάνω τεχνολογικά μέσα, υποστηρίζει την τάση του μέλλοντος για μία omni-channel εμπειρία.
Φυσικά στο νέο Μ·A·C concept store φιλοξενούνται όλες οι συλλογές του brand, από τα τελευταία λανσαρίσματα, τις limited edition σειρές μέχρι και τα διαχρονικά best seller προϊόντα, ενώ μπορείτε να βρείτε και προϊόντα μαλλιών του brand Bumble and bumble. Οι Μ·A·C artists μοιράζονται με τους καταναλωτές συμβουλές για ένα ολοκληρωμένο beauty look και styling, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε ένα πραγματικά μοναδικό shopping experience.

MAC Cosmetics Concept Store The Mall Athens 5
Ταυτόχρονα, για τις πρώτες μόνο ημέρες λειτουργίας, οι επισκέπτες του συγκεκριμένου καταστήματος μπορούν να αποκτήσουν σε κανονικό μέγεθος, είτε την Hyper Real Glow παλέτα στην απόχρωση Get Lit, είτε το Love Me Lisptick στην απόχρωση E for Effortless, ως δώρο* με οποιαδήποτε** αγορά τους.

*Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων
**Εξαιρούνται τα Mini Μ·A·C και τα αξεσουάρ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss