Ένα Toyota Hilux γίνεται ιπτάμενο

Δείτε ένα Hilux να πετάει μέχρι τα 10.000 πόδια και στη συνέχεια να αναλαμβάνει δράση ο νόμος της βαρύτητας.

Του Γιάννη Σκουφή

Στο… αχανές YouTube μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα για τα πάντα. Για αυτό φροντίζουν εκατομμύρια χρήστες που ανεβάζουν καθημερινά άλλα τόσα βίντεο, ενώ υπάρχουν και δεκάδες χιλιάδες ομάδες από YouTubers που προχωρούν σε διάφορες τρελές ιδέες, έχοντας ως βασικό στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα views και likes. Για την ενίσχυση του… φιλόπτωχου ταμείου τους.

Για την περίσταση οι άνθρωποι του καναλιού WhistlinDiesel πήραν ένα αχρηστευμένο Hilux και το κρέμασαν σε ένα ελικόπτερο Karman K-Max για μια πρώτη πτώση από τα περίπου 500 πόδια. Όπως θα δείτε υπάρχει και μια κάμερα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου όπου μας δείχνει πως έχουν τα πράγματα από μέσα. Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά μέχρι το Hilux να λιώσει επιστρέφοντας στην Γη.

Σα να μην έφτανε αυτό το μαρτύριο για το ταλαίπωρο Hilux συνεχίστηκε. Αυτή τη φορά με το ελικόπτερο να φτάνει στις 10.000 πόδια. Όπως θα δείτε η ελεύθερη πτώση κράτησε περίπου μισό λεπτό και το Hilux περιστρεφόταν συνεχώς μέχρι να πέσει στο έδαφος σα να ήταν κάποιος μετεωρίτης.

Προς το τέλος του βίντεο θα δείτε πως το αγροτικό της Toyota έχει γίνει πλέον χαλκομανία με τα μέλη της ομάδας να περιεργάζονται τα διάφορα στραπατσαρισμένα κομμάτια του. Πάντως, το WhistlinDiesel ετοιμάζει και δεύτερο βίντεο όπου θα μας δείξει αν το Hilux μετά από όλα αυτά τα βασανιστήρια έχει παραδώσει το πνεύμα του ή αν ο κινητήρας του λειτουργεί ακόμη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss