Έξαλλη η Ρώπα on air: «Με απέκλεισε 5 χρόνια από τη δουλειά, είπα ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο» – nassosblog.gr

Η Χρύσα Ρώπα που πρόσφατα ξέσπασε μέσω facebook κατά του Δημήτρη Λιγνάδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Παλιότερα έλεγα για ένα προσωπικό μου πρόβλημα ότι έχασα τα γη κάτω από τα πόδια μου. Τώρα δεν λέω ότι την έχασα αλλά σταμάτησε η γη. Βλέπω πλέον άνδρα με παιδί και λέω ότι το κακοποιεί. Η κοινωνία μας κουκουλώνει ένα σωρό πράγμα. Ο άλλος βαράει έναν ηθοποιό. Θέλει κοινό αυτό; Παίζεται το ξύλο στη σκηνή και το κοινό γελάει. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Εγώ είμαι το προϊόν, τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά; Αυτοί είναι μαγαζάκια δεν είναι θεατρίνοι. Τι θα πει είσαι μεγάλος ηθοποιός; Οι άλλοι τι είναι; Αυτοί οι μεγάλοι δεν έχουν θέατρα, έχουν επιχειρήσεις. Άνθρωπος της δουλειάς με απέκλεισε πέντε χρόνια από τη δουλειά γιατί έλεγε μην την πάρετε αυτή γιατί δεν μαθαίνει τα λόγια μετά από 45 χρόνια! Έφυγα τρέχοντας για το Παρίσι. Είπα ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο. Στη δουλειά γίνονται μόνο κουκουλώματα».

Και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει συγγνώμη μέσω της Τζένης. Ζητώ συγγνώμη! Γιατί τους στηρίξαμε όλους αυτούς. Τα θύματα δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν το μεροκάματο. Δεν μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση σε μια συντηρητική, φοβική κοινωνία».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss