Έρευνα του Netflix αναφέρει πόσοι χρήστες μοιράζονται τον κωδικό τους και πως επηρεάζει η αύξηση της τιμής – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Είχαμε αναφερθεί στην τιμή του Netflix στην Ελλάδα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, και ότι ο το μοίρασμα του κωδικού και ο δωρεάν μήνας σιγά σιγά θα καταργηθούν, ωστόσο έχουμε κάτι ακόμα.

Σε μια νέα έρευνα μαθαίνουμε συνδρομητές του Netflix μοιράζονται τους κωδικούς τους με άλλους χρήστες, καθώς όπως αναφέρει το ComicBook, με βάση τα στατιστικά πάνω από το 52% των συνδρομητών δίνουν τον κωδικό τους σε φίλους ή συγγενείς. Πάντα στην Αμερική φυσικά.

Συνεχίζοντας η έρευνα αποκαλύπτει πως όσοι μοιράζονται με πάνω από ένα άτομο τον κωδικό είναι κυρίως με άτομα που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. έχουν μοιραστεί τον κωδικό τους, με αποτέλεσμα από έναν λογαριασμό να παρακολουθούν περισσότερα από ένα σπιτικά. Πιο αναλυτικά, το 25,6% έχει μοιραστεί τον κωδικό του με άτομα της οικογενείας εκτός σπιτιού και το 17,7% με φίλο/ους.

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως το 26% των χρηστών δεν είναι ικανοποιημένο από την αύξηση της τιμής και θέλει να αποχωρήσει, το 6% θα το πραγματοποιήσει, ενώ αντίθετα το 50% θα παραμείνει.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss