Έρρικα Πρεζεράκου: Η 7χρονη ανιψιά της στο Τέξας – Οι τελευταίες εξελίξεις και το μήνυμα της αθλήτριας

Ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς η 7χρονη ανιψιά της βρίσκεται επιτέλους στο Τέξας, όπου έχει ξεκινήσει την θεραπεία της. Η μικρή Αναστασία και η περιπέτεια της υγείας της έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο και με τη βοήθεια της θείας της, η οικογένειά της κατάφερε να μαζέψει ένα επαρκές χρηματικό ποσό, ώστε να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η μικρή Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο σε σημείο του εγκεφάλου και η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες μια εκστρατεία ενημέρωσης προκειμένου να τη σώσει! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η 7χρονη ανιψιά της βρίσκεται πλέον στο Τέξας. Το απόγευμα του Σαββάτου, η γνωστή αθλήτρια ενημέρωσε τον κόσμο ότι η Αναστασία ξεκίνησε τη θεραπεία και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να το καταφέρει. 

“Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία… και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας… στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας… Είμαστε μια μεγαλη οικογένεια πια… Ευχαριστω μέσα απο την καρδιά μου ηλιόλουστα πλάσματα…” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss