Έρρικα Πρεζεράκου: Το προσκύνημα και η προσευχή στην Παναγιά της Τήνου, μετά τα δύσκολα

Η Έρρικα Πρεζεράκου πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της ζωής της. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η γνωστή αθλήτρια στο Just the 2 of us, έζησε τον εφιάλτη καθώς έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στη Κύθνο. Η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά ακρωτηρίαζοντας δυο από τα δάχτυλά της. Το ένα ο παράμεσος, ευτυχώς σώθηκε μετά από 5ωρο χειρουργείο.

Χθες η όμορφη αθλήτρια βρέθηκε στην Παναγιά της Τήνου για να προσκυνήσει και να προσευχηθεί και τα λόγια της συγκινούν 

“Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό Του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ότι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.
Ας θυμόμαστε ..
Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση οτι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά .. και μετα απο εμας προς τους άλλους .
Η καλοσύνη δεν εχει να κανει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. η να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλους 🙂 αλλα με μια κίνηση προς τους αλλους που προκύπτει μετα απο μια δικη μας εσωτερικη πληρότητα,γαλήνη και αγάπη .. για ολα οσα ειμαςτε …


Καλή μερα υπέροχα πλάσματα ..
πολύ σας αγαπώ 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss