Έρχεται η σειρά “Έρωτας με διαφορά” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το Star ετοιμάζει μια νέα σειρά, το “Έρωτας, με διαφορά” που θα προβάλλεται κάθε βδομάδα και θέλει να καταφέρει να καταξιωθεί μέσα στην χρονιά και είναι θα προβάλλεται από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 21:00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.

.

Εστιάζει στην ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματά της! Στο επίκεντρο η τριανταεννιάχρονη Ζέτα, μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής, ένας γοητευτικός bartender που γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους! Θα τολμήσει η Ζέτα να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, για χάρη του Κωστή; Θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου;

Στη σκηνοθεσία είναι ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ενώ πρωταγωνιστούν οι Φαίη Ξυλά, Βασίλης Μίχας, Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος, Δημήτρης Καπετανάκος και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss