Έρχεται νέο Razer Blade Stealth 13, με οθόνη OLED και επεξεργαστή Intel 11ης γενιάς

Το καινούριο ultrabook της Razer αναμένεται σύντομα σε δύο εκδόσεις – με ή χωρίς οθόνη αφής.

Κατά τη διάρκεια της RazerCon 2020 που έλαβε χώρα στις 10 Οκτωβρίου, η Razer ανακοίνωσε πως το Razer Blade Stealth 13, το gaming ultrabook της εταιρείας, έρχεται με βελτιώσεις και μάλιστα αρκετά σύντομα.

Το αναβαθμισμένο μοντέλο, που θα είναι διαθέσιμο εντός του Οκτωβρίου, θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις: αμφότερες ενσωματώνουν επεξεργαστή Intel “Tiger Lake” 11ης γενιάς όμως διαφέρουν στην οθόνη που χρησιμοποιούν.

Πιο συγκεκριμένα, η μια έκδοση περιλαμβάνει τον τετραπύρηνο CPU Intel Core i7 1165G7, οθόνη αφής 13.3″ OLED 60Hz ανάλυσης Full HD, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1650 Ti Max-Q (4GB GDDR6 VRAM), αποθηκευτικό χώρο 512GB (PCIe NVMe M.2 SSD) και 16GB RAM.

Εναλλακτικά, το laptop διατίθεται και σε έκδοση με τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και μοναδική διαφορά τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης – 120Hz, για την ακρίβεια – αντί της λειτουργίας αφής. Ας σημειωθεί επίσης πως η έκδοση αυτή δεν διαθέτει OLED panel.

Και οι δύο εκδόσεις θα επωφεληθούν βελτιωμένης απόδοσης ήχου όπως αναφέρει η Razer, καθώς τα τέσσερα ηχεία τους θα πλαισιώνονται από το αναβαθμισμένο λογισμικό της THX και την τεχνολογία THX Spatial Audio, τόσο για τη ρύθμιση προφίλ ανά περίσταση όσο και για surround 7.1 ήχο, αντίστοιχα.

Τέλος, οι τιμές των δύο μοντέλων ορίζονται στα 1.999$ (OLED) και 1.799$ (120Hz).

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss