Έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα μετά το Ομόνοια-Ολυμπιακός (photos)

Ομόνοια-Ολυμπιακός: Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται στους «ερυθρόλευκους» μετά την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Το τελευταίο βήμα του κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League και να γεμίσει τα ταμεία του. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Κύπρο την Ομόνοια και το υπέρ τους 2-0 από τον πρώτο αγώνα, τους δίνει ένα σαφές προβάδισμα.

Την ίδια ώρα στον Πειραιά, συνεχίζονται οι ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν. Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τιάγκο Σίλβα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (30/9), προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Το αντίθετο δρομολόγιο, Πειραιάς-Νότιγχαμ, θα ακολουθήσει ο Καφού, ο οποίος απέναντι στον Παναιτωλικό πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό, προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άσος κατέγραψε 47 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss