Έρχονται ακόμα χειρότερα νέα για τα σινεμά στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες σίγουρα είναι πρωτόγνωρη και σίγουρα προτεραιότητα έχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Ωστόσο, με τα νέα μέτρα για την εμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού που θα βγουν, είναι χειρότερα τα πράγματα για τα σινεμά στην Ελλάδα.

Η κατάσταση στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει και με την επιβολή του καθολικού lockdown σε ολόκληρη την χώρα εδώ και μερικές βδομάδες, τα σινεμά έχουν κλείσει και δεν θα ανοίξουν σύντομα. Δεν αναμένεται να ανοίξουν επίσης καφέ, μπαρ, κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Γυμναστήρια, θέατρα και κινηματογράφοι θα παραμείνουν κλειστοί ως και τη νέα χρονιά, ενώ κλειστά αναμένεται να παραμείνουν και τα χιονοδρομικά κέντρα και χειμερινά θέρετρα.

Ας ελπίσουμε τα προβλήματα να μην είναι μεγάλα για τον ήδη πληγωμένο κλάδο των κινηματογράφων και να πρυτανεύσει και η λογική των ανωτέρω κλιμακίων. Γιατί εννοείται πως πρέπει όλοι να προσέχουμε και να είμαστε υγιείς, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τα σινεμά (στην προκειμένη περίπτωση αλλά και τα υπόλοιπα μαγαζιά γενικότερα), ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν κάποια στιγμή, έστω και με λιγότερο κόσμο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss