Έρχονται κι άλλα άσχημα νέα για την ταινία James Bond: No Time To Die – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Ο James Bond επιστρέφει με την ταινία No Time to Die, είναι μεν προγραμματισμένη τις 2 Απριλίου, ωστόσο δεν έχουμε καλά νέα. Το Deadline αναφέρει πως με τα γεγονότα της πανδημίας και τα (σχεδόν όλα) κλειστά σινεμά, είναι δεδομένο πως θα χάσει την ημερομηνία αυτή και θα πάει για τον προσεχή Φθινόπωρο. Η ταινία να θυμίσουμε πως χάνει 1 εκ. για κάθε μήνα αναβολής, ενώ η τιμή για να αγοραστεί από streaming εταιρεία είναι ακατέβατα στα 600 εκ. δολάρια.

H σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga και στο cast είναι οι Ralph Fiennes (M), Christoph Waltz (Blofeld), Lea Seydoux, Naomie Harris, (Moneypenny), Ben Whishaw (A), Rory Kinear, Jeffrey Wright, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch, Rami Malek. O Hans Zimmer (Inception, Gladiator, Dark Knight) θα επιμεληθεί το score με ερμηνεύτρια την 18χρονη Billie Eilish.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss