Έρχονται κι άλλα καλά νέα για την σειρά Peaky Blinders – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Mια από τις σειρές που καταφέρνουν να συζητηθούν για πολλά χρόνια είναι και το Peaky Blinders, που έχει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση, ωστόσο πλέον ο δημιουργός και σεναριογράφος ανακοίνωσε το φινάλε με την επερχόμενη έκτη σεζόν.

Ο Steven Knight ανέφερε πως επιστρέφει η παραγωγή με την “αναγκαία” καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και ενώ η έκτη σεζόν θα ολοκληρώσει την συγκεκριμένη σειρά, αλλά υπάρχουν και ευχάριστα μιας και όπως ανέφερε “η ιστορία της θα συνεχιστεί με μια άλλη μορφή”. Πλέον σύμφωνα με το Deadline, ο Steven Knight θα ολοκληρώσει την σειρά με μια ταινία, όπως άλλωστε ήταν άλλωστε εξ’ αρχής το πλάνο και τελικά θα πραγματοποιηθεί. Επίσης υπάρχουν και άλλα καλά νέα, μιας και όπως είπε στο Variety η ταινία αυτή θα οδηγήσει και σε spinoff σειρές που θα επεκτείνουν τo franchise των Peaky Blinders και περιμένουμε περισσότερα.

H έκτη σεζόν του Peaky Blinders θα ασχοληθεί με τις συμμορίες με τα ξυράφια από την Γλασκώβη και ο δημιουργός Steven Knight είπε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και του ’30 οι πιο σκληρές συμμορίες ήταν αυτές στη Γλασκώβη. Υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη δομή στις συμμορίες, έτσι έχω ψάξει την ιστορία αυτού. Αρχίζουν να αναμειγνύονται στα πράγματα με λίγη ευρηματικότητα, με κάποια δημιουργικότητα. Θα ξεκινήσουμε τη σειρά από το 1929 που ήταν μία εποχή μεγάλης οικονομικής αστάθειας και η πύλη προς το ‘30, όπου όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη. Συνιστά μία πλούσια φλέβα (έμπνευσης) για να αντλήσουμε από αυτήν. Μπαίνουμε στην δεκαετία του 1930 σιγά σιγά. Η οικονομική ύφεση και ο φασισμός αποτελούν μέρος της ιστορίας. Σε όλη τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας υπήρξε άνοδος του φασισμού σε όλη την Ευρώπη. Στο δικό μου μυαλό η σειρά θα τελειώσει με τις σειρήνες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

Δημιουργός και σεναριογράφος για την σειρά είναι ο Steven Knight (Locke), πρωταγωνιστούν οι Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Joe Cole, Finn Cole.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss