“Έσπασε” η Μενδώνη – “Δεν συγκάλυψα ποτέ τίποτε. Έκανα λάθος μόνο όταν…” – nassosblog.gr

Η κ. Μενδώνη τόνισε ότι δική της επιλογή ήταν ο ορισμός του Δημήτρη Λιγνάδη στη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου υπογραμμίζοντας ότι αυτός έγινε με αξιοκρατικά καλλιτεχνικά κριτήρια και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία αντίρρηση από κανέναν ότι έγινε ο ορισμός.

«Ξεκαθαρίζω ότι ο Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή! Τον επέλεξα με καλλιτεχνικά κριτήρια! O προηγούμενος διευθυντής κ. Λιβαθινός κατά τη τελετή παράδοσης παραλαβής τον χαρακτήρισε ταλαντούχο άνθρωπο! Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Λιγνάδης με τη διοίκησή σας ή πρωταγωνιστούσε ή σκηνοθετούσε στο Εθνικό Θέατρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η δική σας υπουργός κ. Κονιόρδου ήταν πρωταγωνίστριά του το 2020! Τι θα απαντούσατε αν κάποιος σας έλεγε όλα αυτά; Τι απαντάτε; Ότι δεν γνωρίζατε! Και θα είχατε δίκιο! Ούτε εγώ γνώριζα και όταν υπήρξαν καταγγελίες έπραξα αυτό που έπρεπε!».

Παράλληλα, αντέκρουσε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη της υπόθεσης τονίζοντας ότι πέντε ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών του Νίκου Σ. , ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φύγει από τη θέση του. Η κ. Μενδώνη ανέλαβε, παράλληλα, την ευθύνη του επικοινωνιακού, όπως είπε, λάθους που έκανε στον χειρισμό της υπόθεσης.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν συγκαλύπτει! Το έδειξε στη περίπτωση Μπεκατώρου που την ενθάρρυνε να μιλήσει και προχώρησε σε θεσμικές πρωτοβουλίες! Η αντίληψη μάς είναι να πέσει άπλετο φως! Μη μιλάτε για συγκάλυψη γιατί είναι βαριά λέξη!», σημείωσε η υπουργός. «Είχα μια ατυχή διατύπωση στη συνέντευξη Τύπου- από τη μια με κατηγορείτε για δήθεν συγκάλυψη από την άλλη ότι εξέδωσα δικαστική απόφαση εναντίον του (σ.σ. Λιγνάδη)! Αποφασίστηκε γιατί με κατηγορείτε! Αναγνωρίζω το λάθος μου αναγνωρίστε και εσείς το λάθος της κριτικής σας», επεσήμανε με νόημα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss