Έτοιμοι για το repeat οι Λέικερς με Σρέντερ, Χάρελ και Μάθιους

Σρέντερ - Χάρελ
Σρέντερ – Χάρελ αναβαθμίζουν το ρόστερ των πρωταθλητών

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, μετά τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν τις τελευταίες ώρες.

Ο Ντένις Σρέντερ θα αντικαταστήσει τον Ραζόν Ρόντο σε μια κίνηση αναβάθμισης και ανανέωσης για την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ.

Ο Μοντρέζλ Χάρελ μετακομίζει από τους συμπολίτες Κλίπερς στους Λος Άντζελες Λέικερς, αφού συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές έναντι… μόλις 19 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο κορυφαίος έκτος παίκτης της περασμένης σεζόν έχει μάνατζερ τον κολλητό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ριτς Πολ, έτσι οι Λέικερς έφτασαν σε μια πολύ συμφέρουσα συμφωνία.

Ο Χάρελ θα αντικαταστήσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ που συμφώνησε με τους Φιλαδέλφια 76ερς για μονοετές συμβόλαιο, κάτι που δεν επηρεάζει καθόλου τους Λέικερς που κράτησαν τον ΤζαΒέιλ ΜακΓκί.

Ο Γουέσλι Μάθιους έφυγε από τους Μιλγουόκι Μπακς και θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς υπογράφοντας για ένα χρόνο.

Και μην ξεχνάτε ότι στο ρόστερ των πρωταθλητών ανήκουν ακόμα οι ταλαντούχοι Κάιλ Κούζμα και Άλεξ Καρούσο.

Η πιθανή πεντάδα των Λέικερς για την ερχόμενη σεζόν αποτελείται από τους Ντένις Σρέντερ, Γουέσλι Μάθιους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Μοντρέζλ Χάρελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι μεταγραφές: Στους Λέικερς ο Χάρελ, στους Χοκς ο Γκαλινάρι, στους Νάγκετς ο Καμπάτσο

Η τέταρτη ομάδα του Αρίζα σε μία εβδομάδα και οι πέντε σέντερ των Πίστονς!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss