Έτσι είναι η Kylie Jenner χωρίς κανένα φίλτρο στο instagram!

Η Kylie Jenner αγαπά το full makeup, τις περούκες, τα μακριά νύχια και τις βλεφαρίδες, κάτι που έχουμε επιβεβαιώσει σχεδόν σε κάθε story που ανέβαζει και σε κάθε φωτογραφία που ποστάρει. Μοναδική εξαίρεση ίσως ήταν το διάστημα της καραντίνας οπότε και η Kylie αποφάσισε να “πετάξει” από πάνω τις ότι περίσσευε (aka τα extensions και τα μακριά νύχια) και να υιοθετήσει μια πιο φυσική/locked down προσέγγιση. Αλλά και ακόμη από εκείνη την περίοδο κατά την οποία η ίδια μοιράζονταν μια πιο φυσική εκδοχή του εαυτού της μαζί μας, χρησιμοποιούσε φίλτρα για τα stories. 

ΑΡΑ: μπορεί να έχουμε δει μια πιο φυσική Kylie αλλά όχι και μια no-filter εκδοχή της. Αυτό μέχρι το Σάββατο το βράδυ που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας ένα μακιγιάζ που έκανε με προϊόντα από την νέα συλλογή μακιγιάζ της η οποία κυκλοφορεί σήμερα στο kyliecosmetics.com 

“No filter baby”, έγραψε σε αυτό το story η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian-Jenner και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ γιατί α) μπορούμε να δούμε καλύτερα το μακιγιάζ, τις υφές και τα χρώματα των προϊόντων και β) μπορούμε να δούμε και τους πόρους της! FIY: οι πόροι είναι κάτι που χρειάζεται το δέρμα μας για να αναπνέει και όχι κάτι που πρέπει να εξαφανίζουμε.

Αλήθεια, εσύ βάζεις φίλτρο στα stories σου; 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss