Έτσι θα φρεσκάρεις τα μαλλιά σου ανάμεσα στα λουσίματα – ELLE

Έτσι θα φρεσκάρεις τα μαλλιά σου ανάμεσα στα λουσίματα

∆εν είναι µυστικό ότι τα όµορφα µαλλιά ολοκληρώνουν την εµφάνισή µας και µας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Καθηµερινά εκφραζόµαστε µέσα από αυτά και αναζητάµε νέους, ευφάνταστους τρόπους για να ανανεώσουµε το λουκ τους. Ωστόσο αν με το απαιτητικό σου καθημερινό πρόγραμμα δεν προλαβαίνεις να λούζεσαι παραπάνω από δύο φορές την εβδομάδα, ένα dry shampoo (ξηρό σαμπουάν) θα ανανεώσει την όψη των μαλλιών σου χαρίζοντάς τους φρεσκάδα μέχρι το επόμενο λούσιμο.
Πώς να το χρησιμοποιήσεις σωστά:
Ψεκάζεις από απόσταση στη ρίζα των μαλλιών και στη συνέχεια περνάς τα δάχτυλά σου ανάμεσα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Τι σου προτείνουμε:
Τα νέα αγαπημένα μας beauty items ακούνε στο όνομα Batiste Hair Benefits. Πρόκειται για τα “νέα γενιάς” dry shampoos που συνδυάζουν όλα τα οφέλη του σαμπουάν και του dry shampoo σε ένα προϊόν.
Γιατί μας αρέσουν:
Έχουν μοναδική invisible formula δημιουργεί ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια στα μαλλιά μετά την εφαρμογή του.

Batiste Benefits - Damage Control1

Batiste Dry Shampoo &  Damage Control:  Απορροφά την λιπαρότητα και είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη προστατεύοντας τα μαλλιά από τις καθημερινές καταπονήσεις, βοηθώντας στην ενδυνάμωση της τρίχας. Είναι ελαφρύ και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα μετά από τη χρήση.

Batiste Benefits - De-Frizz2

Batiste Dry Shampoo & De-Frizz: Αν η υγρασία αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό των μαλλιών σου, θα το λατρέψεις. Αποτρέπει το φριζάρισμα και απορροφάει την λιπαρότητα. Είναι εμπλουτισμένο με καρύδα, ενώ έχει δημιουργηθεί ειδικά για μαλλιά που φριζάρουν. Δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα και είναι πολύ ελαφρύ.

Batiste Benefits - Hydrate3

Batiste Dry Shampoo & Hydrate: Είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για την ενυδάτωση των μαλλιών σου και την απορρόφηση της λιπαρότητας. Περιέχει αβοκάντο χαρίζοντας στα ξηρά μαλλιά την ενυδάτωση που χρειάζονται. Και κάτι ακόμα καλύτερο; Δεν δημιουργεί καθόλου λευκά υπολείμματα χάρη στην φόρμουλα invisible που διαθέτει και είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Batiste Benefits - Volume4

Batiste Dry Shampoo & Volume: Βοηθάει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται γερά και γεμάτα όγκο καθώς είναι εμπλουτισμένο με ένα πολύ γερό σύμπλεγμα κολλαγόνου, ενώ παράλληλα απορροφά τη λιπαρότητα. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, δεν βαραίνει τα μαλλιά και δεν δημιουργεί λεύκα υπολείμματα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss