Έτσι κατεβαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟ – Ποιόν θα περιμένει μέχρι τη σέντρα ο Μπόλονι | Sportdog Team

ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ: Το ντέρμπι της Αθήνας, κλέβει την παράσταση του προγράμματος της 24ης αγωνιστικής της Super League. Στο στρατόπεδο των Πρασίνων ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να αποδεικνύεται… ταύρος και να επανέρχεται στο βασικό πρόγραμμα προπόνησης σε χρόνο ρεκόρ, κάτι που έκανε τον Ρουμάνο να τον υπολογίζει κανονικά για το κυριακάτικο (28/2) παιχνίδι.

Από την άλλη ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έκανε προπόνηση με ολόκληρη την ομάδα, συνεχίζοντας με θεραπεία για το πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν ο Ολλανδός θα μπορεί να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα. Αν κάτι τέτοιο δεν μπορέσει να γίνει το φαβορί να τον αντικαταστήσει στη ενδεκάδα είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Άλλο ένα δίλημμα που έχει ο Λάζλο Μπόλονι είναι για τον παίκτη που θα καλύψει το ένα φτερό της επίθεσης των Πρασίνων με τους Αϊτόρ και Καμπετσή να έχουν τις πιθανότητες να είναι βασικοί.

Έτσι ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τους: Διούδη κάτω από τα δοκάρια,  Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας ή Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην άμυνα, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής και Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καμπετσής ή Αϊτόρ στην τριπλέτα της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss