Έτσι μπαίνει στην 8άδα ο ΠΑΟ: Διώχνει τον “ανύπαρκτο” και “χτυπάει” Μπράουν αντί Μακ! | του Pick n’ Scroll

Ο Παναθηναϊκός επιτέλους έδειξε το πρόσωπο που μπορεί να δείξει. Εχοντας ισορροπία στο παιχνίδι του, νίκησε άνετα την Άλμπα με 92-69 και μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα τα κατάφερε, γιατί έπαιξε εξαιρετική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε επίσης πολύ καλό απολογισμό στα τρίποντα. Είχε επίσης τον Ιωάννη Παπαπέτρου σε σούπερ βραδιά με τους 22 πόντους που σημείωσε. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν και πάλι φόβητρο για τους αντίπαλους ψηλούς (αλλά και κοντούς), ενώ ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μετά από καιρό έκανε γεμάτη εμφάνιση.

Κι όλα αυτά, ενώ απουσίασε ο βασικός πλέι-μέικερ της ομάδας, ο Σέλβιν Μακ, για τον οποίο υπάρχει διπλή αγωνία. Η πρώτη έχει να κάνει με το πότε θα είναι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του με τη Ρεάλ, και η δεύτερη αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Φουντώνουν, πάντως, και πάλι οι φήμες ότι μπορεί να αποκτηθεί ο Λορέντζο Μπράουν της Φενέρ και να αναζητήσει αλλού την τύχη του ο Μακ.

Ισως, πάντως, ο Παναθηναϊκός κάνει μία άλλη κίνηση που θα αφορά στον Ζακ Ογκαστ. Ο ομογενής σέντερ στη δεύτερή του θητεία στους “πράσινους” δεν έχει φανεί καθόλου και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον του. 

Προς το παρόν είναι τραυματίας, αλλά για τη συνέχεια όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, καθώς μάλιστα από τη συνεργασία των δύο πλευρών δεν υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στη Σούπερ Λιγκ: Διώχνουν κορυφαίο προπονητή – Επιστροφή Ουζουνίδη σε μεγάλη ομάδα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss