Έχεις απορίες για το στιλ σου;Η fashion editor απαντάει σε όλα

Φθινόπωρο, καιρός για αλλαγή, για ανανέωση, για νέα ρούχα και αξεσουάρ! Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι ή έχεις ήδη και δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, αν πάλι σκέφτεσαι πως θα φορέσεις σωστά τα περσινά σου μαζί με τα φετινά, αν γενικά έχεις απορίες τότε αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου στήλη!

Ό,τι απορία και να έχεις, στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα! Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας!! Έχω πάρει αυτό το φόρεμα για ένα γάμο..  Για παπούτσια έχω πάρει επίσης nude πέδιλα. Με τι αξεσουάρ και πως να πιάσω τα μαλλιά και πως να βαφτώ;

Απάντηση

Φίλη μου έχεις πολύ ωραία συνδυάσει το φόρεμα με τα nude πέδιλα σου, τώρα σε κόσμημα θα έβλεπα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με χρώμα. Για τα μαλλία σου και το μακιγιάζ θα σε παραπέμψω στην beauty στήλη του Tlife για να δεις ότι πιο fresh υπάρχει σε τάσεις και προτάσεις.

Ερώτηση 2

Αγαπημένο TLIFE!!  Θα μπορούσα να έχω τη συμβουλή σας για το πως μπορώ να φορέσω τη συγκεκριμένη φούστα της φωτογραφίας σε πιο καθημερινό στιλ. Η αλήθεια την είχα αγοράσει από γνωστή ακριβή εταιρεία, σε πολύ καλή τιμή κ δεν είχα σκεφτεί τότε αν θα την φορέσω ή όχι και έχει μείνει απλά στην ντουλάπα μου! Είναι καλοκαιρινή βέβαια και το ύφασμα της όχι και τόσο casual. Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να την εκμεταλλευτώ και να τη φοράω. Το στυλ της φωτογραφίας δεν μου αρέσει και τόσο. Θα προτιμούσα έναν πιο νεανικό τρόπο.

 Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας

Απάντηση

Φίλη μου όντως η φούστα σου είναι πολύ… καλοκαιρινή. Τώρα πια δεν θα μπορέσεις να την χαρείς αφού σιγά σιγά μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood. Θα σου έλεγα να την ξαναδούμε όταν έρθει η ανοιξιάτικη περίοδος και τότε να δούμε συνδυασμούς με βάση και τις νέες τάσεις. Προς το παρόν κάνε focus σε πιο fall σύνολα.

Ερώτηση 3

Θέλω την βοήθεια σας για την αγορά μίας καινούργιας τσάντας, να με βολεύει γενικά και να μην φετινό trend να την κρατήσω για καιρό.

Απάντηση

Φίλη μου για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα θα ήθελα και άλλες πληροφορίες για το προσωπικό σου στιλ και την καθημερινότητα σου αν έχει απαιτήσεις ή όχι. Σε γενικές γραμμές μία shopping bag που φοριέται στον ώμο βολεύει τα περισσότερα style. Χωράει αρκετά και πάει με τα περισσότερα σύνολα. Παρόλα αυτά δες και τις νέες τάσεις για φέτος στο σχετικό μου αφιέρωμα.

Shopping bag

Ερώτηση 4

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη έχω μία παλιά ζώνη φίδι λεπτή και θέλω να την συνδυάσω με μπεζ σύνολο παντελόνι και πουκάμισο έχει καφέ αποχρώσεις να βάλω καφέ γόβα ή ένα άλλο χρώμα να κάνει την διαφορά;

Απάντηση

Πολύ ωραίο σύνολο σκέφτεσαι να φορέσεις, εγώ θα έβαζα την καφέ γόβα για πιο chic αποτέλεσμα και θα ολοκλήρωνα με τον καλύτερο τρόπο αυτό το styling.

Eρώτηση 5

Γεια σου Σοφία, θέλω να ρωτήσω λευκό πουκάμισο με δερμάτινο παντελόνι σε κλασική γραμμή τώρα με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Απάντηση

Γεια σου και εσένα φίλη μου, εγώ θα σου πρότεινα loafers για στιλάτο look και άνεση όλη μέρα. Ένα σύνολο που σε πάει γραφείο αλλά και ποτό.

Ερώτηση 6

Θα ήθελα την γνώμη σας, έχω ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα και αναρωτιέμαι αν είναι τάση φέτος για να το βάλω. Είναι βραδινό βέβαια αλλά να ξέρω.

Απάντηση

Φίλη μου το βελούδο φέτος είναι μεγάλη τάση, θα το χαρείς το φόρεμα σου και θα το βάλεις πολλές φορές σε βραδινές εξόδους ή επίσημες εκδηλώσεις.

Ερώτηση 7

Ποια παπούτσια βολεύουν τώρα πιστεύετε μέχρι να κατεβάσω τα χειμερινά έχω μπαλαρίνες και αθλητικά να πάρω ένα άλλο ζευγάρι;

Απάντηση

Φίλη μου και τα δύο ζευγάρια που έχεις αρκούν για τις εμφανίσεις αυτή την μεταβατική περίοδο μην ξοδέψεις χρήματα δεν υπάρχει λόγος. Περίμενε να κάνεις μία αγορά στα χειμερινά παπούτσια που θα σε ανανεώσουν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss