Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα σου απαντήσει

Όταν έχεις απορίες για το προσωπικό σου στιλ σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν να είχες έναν ειδικό να σε βοηθήσει. Πώς να συνδυάσεις σωστά τα σύνολα σου με τι αξεσουάρ να τα σετάρεις ποιές είναι οι σωστές αγορές για αυτή την σεζόν και πολλά ακόμη. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Σας παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθειά σας το Σάββατο θέλω να πάω σε ένα γάμο φίλης μου κ θα ήθελα να μου πείτε αν σας αρέσει αυτό το μαντώ και με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω.

Απάντηση

Το μαντό σου είναι πολύ κομψό και έχει πολύ ωραία χρώματα, θα μου άρεσε με ένα μονόχρωμο φόρεμα από μέσα, σε ένα από τα χρώματα του μοτίβο του. Ένα pastel ροζ ή ένα μπεζ θα ήταν πού ωραία επιλογή και θα αναδείκνυε και το μαντό σου με τον καλύτερο τρόπο!

Ερώτηση 2

Έχω ένα maxi φόρεμα μαύρο με σκίσιμο μπροστά στα πόδια. Μπορώ να το βάλω με ροζ πέδιλο τον Οκτώβριο;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει ένα glam ύφος θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα ροζ πέδιλα και να το συνδυάσεις με μαύρα για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας, τέλος Οκτωβρίου είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο που το αγόρι μου είναι κουμπάρος. Έχω ένα παπούτσι ροζ απλό όχι με στρογγυλή μύτη.Με τη φόρεμα μπορώ να τα βάλω;

Απάντηση

Φίλη μου θα ήταν καλύτερο να έχω μία φωτογραφία από το παπούτσι αλλά όπως μου το περιγράφεις νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με ένα ρομαντικό φόρεμα και λόγω χρώματος και λόγω ύφους. Μπορείς να το φορέσεις με ένα pastel φόρεμα και να το ταιριάζει άψογα με το παπούτσι σου.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα! Η ντουλάπα μου απαρτίζεται κυρίως από φορέματα και φούστες από  το γόνατο και κάτω. Τι πανωφόρι μπορώ να αγοράσω για να συνδυάζεται αρμονικά, κατά προτίμηση σε καμηλό χρώμα. Δώστε μου τα φώτα σας!
Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μου θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα μακρύ παλτό που φέτος είναι και τάση και θα ολοκληρώσει σωστά τα σύνολα σου με βάση το μήκος που μου περιγράφεις. Σε γενικές γραμμές το πανωφόρι πρέπει αν είναι πιο μακρύ από το σύνολο οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποια μήκη και να καταλήξεις σε αυτό που σε βολεύει περισσότερο με τα ρούχα της ντουλάπας σου.

Getty/Chanel

 Ερώτηση 5

Καλημέρα βρήκα στην ντουλάπα της μαμάς μου ένα δερμάτινο σακάκι σε μπορντό χρώμα να το φορέσω φέτος;

Απάντηση

Φέτος το μαύρο δερμάτινο σακάκι είναι huge trend! Παρόλα αυτά ένα μπορνό είναι ένα κομμάτι all time classic και σίγουρα θα το φορέσεις με denim σύνολα ή και με φορέματα.

Ερώτηση 6

Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι φέτος τάση έχω ένα ζευγάρι σε γκρι χρώμα.

Απάντηση

Οι μπότες αυτές πλέον είναι κομμάτια που δίνουν τόσο στιλ που αν τις συνδυάσεις σωστά φοριούνται όλες τις σεζόν. Ιδανικά με φόρεσε τις με τζιν παντελονι και ένα λευκό oversized πουλόβερ!

Ερώτηση 7

Το τζιν jacket μου είναι με σχέδιο στην πλάτη μπορώ να το φορέσω πάνω από ένα floral φόρεμα που έχω;

Απάντηση

Φίλη μου αν το σχέδιο δεν έχει κάποια συγκεκριμένο ύφος ( rock, heavy metal) και κυρίως το σχέδιο του ταιριάζει με το φόρεμα σου ναι μπορείς να το συνδυάσεις ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει ακόμη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss