Έχεις κάθε λόγο να ερωτευτείς τη νέα συλλογή της Karlie Kloss με την adidas

Ένα κράμα φροντίδας στη γυναίκα, στη μόδα και στο περιβάλλον.

Μετά από χρόνια συνεργασίας της Karlie Kloss με την adidas, όπου το μοντέλο αποτέλεσε μούσα των σχεδιαστικών προτάσεων του αθλητικού brand, έφτασε επιτέλους η στιγμή να βρεθεί και εκείνη στην καρέκλα του designer για μία νέα συλλογή αφιερωμένη εξαιρετικά στις γυναίκες. Στόχος της δεν είναι μόνο η πρακτικότητα ή η απόδοση, αλλά και τα δύο συνδυαστικά με το στυλ και την προφανή αγάπη για την άθληση.

Μια ματιά στη συλλογή της Karlie σού δίνει κατευθείαν να καταλάβεις ότι βλέπεις κομμάτια που πρώτα απ’ όλα η ίδια θα φορούσε. Αθλητικά μπλουζάκια, trainers, κολάν, σορτσάκια, μέχρι και αντιανεμικό παρκά για να προστατεύεσαι από τις καιρικές συνθήκες βγαίνοντας από το σπίτι, υιοθετώντας τον αέρα ενός cool girl.

 
Αυτή η fashion συνεργασία δε γινόταν να μην εκφράζει την αγάπη προς το περιβάλλον. Άλλωστε, τόσο η Karlie όσο και η adidas έχουν δείξει στο παρελθόν πόση ευαισθητοποίηση υπάρχει από πλευράς τους ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Στην προκειμένη περίπτωση, η συλλογή χρησιμοποίησε ένα υψηλής απόδοσης ανακυκλώσιμο υλικό από απορρίματα σε απομακρυσμένα νησιά, παραλίες και ακτές, το PRIMEBLUE, και το PRIMEGREEN, μία σειρά από επίσης υψηλής απόδοσης ανακυκλώσιμα υλικά.

«Η βιωσιμότητα ήταν το κλειδί για τη διαδικασία μας. Η Joe κι εγώ ενσωματώσαμε τελευταίας τεχνολογίας ανακυκλώσιμα υλικά που να αντανακλούν τόσο την αφοσίωση του brand στην καινοτομία όσο και τη δέσμευση των νέων μας αθλητών σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά γυναικών να χρησιμοποιεί την άθληση για να τροφοδοτεί το πάθος της και να πετυχαίνει τις φιλοδοξίες της», είπε η Karlie Kloss.

Με την κυκλοφορία της συλλογής, θα δούμε και μία 3D απεικόνιση του WIND.RDY parka, με τη βοήθεια του digital fashion house The Fabricant, ενώ η Alexis Williams και η Elysha Ang που συμμετέχουν στην καμπάνια είναι μαθήτριες του Kode With Klossy. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό του μοντέλου μέσα από τον οποίο νέα κορίτσια συμμετέχουν δωρεάν σε summer camps κώδικα υπολογιστών που διαρκούν δύο εβδομάδες.

Η συλλογή adidas x Karlie Kloss θα κυκλοφορήσει στο site της adidas την 1η Δεκεμβρίου του 2020.

Πάρε μία γεύση της στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Ο Γιώργος Καράβας δημιουργεί την πιο μοντέρνα, capsule συλλογή ρούχων

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss