Έχεις καρέ κούρεμα; 6 χτενίσματα της Βίκυς Καγιά για να αντιγράψεις

Είναι πανεύκολα και ultra chic!

Η Βίκυ Καγιά είναι η απόλυτη fashion guru, την οποία λατρεύουμε να παρακολουθούμε και να θαυμάζουμε για την ομορφιά και την αίσθηση του στυλ της. Άλλωστε, έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες και είναι αυτονόητο να γνωρίζει πάντα από πρώτο χέρι τις τάσεις σε μόδα και ομορφιά.

Και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως από το κούρεμα που έχει επιλέξει. Η Βίκυ έχει εδώ και περίπου τρία χρόνια ένα bob haircut, που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού και την κολακεύει απίστευτα. Ακριβώς αυτό το κούρεμα, λοιπόν, εξελίσσεται αυτήν τη σεζόν στο it haircut, που όλο και περισσότερες celebrities- ανάμεσά τους η Έλλη Κοκκίνου και η Jennifer Lopez- τολμούν.

Η Βίκυ Καγιά, όμως, επειδή είναι πάντα μπροστά το διάλεξε πρώτη από όλες και σίγουρα η επιλογή της τη δικαίωσε. Γιατί -όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται- ένα κοντό καρέ κούρεμα δεν είναι καθόλου περιοριστικό.

Με το bob haircut της αγαπημένης fashion expert μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά διαφορετικά χτενίσματα, όπως αυτά που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Κι αν τον τελευταίο καιρό, με τη συγκεκριμένη τάση να περνά διαρκώς μπροστά στα μάτια σου και τις celebrities να την επιλέγουν η μία μετά την άλλη, έχεις μπει σε πειρασμό, τότε ίσως αυτό το scroll να είναι κομβικής σημασίας και να σε στείλει κατευθείαν στην καρέκλα… του κομμωτή σου!

Διάβασε ακόμα: Winter body care! 7 tips για λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα τον χειμώνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss