Έχεις παρατηρήσει πόσο ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα έχει το ρόδι; Για δες…

Υπάρχουν πολλά κόκκινα και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας 

Το κόκκινο στα νύχια (όπως και στα χείλη) είναι το πιο κλασικό χρώμα και η νούμερο ένα επιλογή στα nail bars και στα καταστήματα καλλυντικών, παγκοσμίως. Ναι, μερικές φορές το βρίσκουμε βαρετό εδώ στο beauty department (εγώ δηλαδή, η Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πανέμορφο και δικαιολογημένα νούμερο ένα επιλογή. Υπάρχουν ωστόσο πολλές, πάρα πολλές αποχρώσεις του κόκκινου.

Υπάρχει το κόκκινο του μήλου, το καθαρό κόκκινο, το κόκκινο της φωτιάς, το κόκκινο του κερασιού… Δεν θα τα αναφέρω όλα αυτή τη στιγμή αλλά θα μιλήσω για ένα συγκεκριμένο: Το κόκκινο του ροδιού. Είναι φωτεινό και κολακευτικό, ελαφρώς θερμό κόκκινο που βρίσκω πως είναι στο top 3 των κόκκινων αποχρώσεων.

Κάπως έτσι λοιπόν, το κόκκινο του ροδιού έγινε το θέμα του σημερινού daily nailspiration και βρέθηκα να βάζω στο μικροσκόπιο δεκάδες nail art για να βρω εκείνα που έχουν τη συγκεκριμένη κόκκινη απόχρωση. Ναι, προφανώς τα κατάφερα, δεν ξέρεις την εμμονή μου με το nail art; Διάλεξα όπως πάντα δέκα υπέροχα και τα έβαλα σε μία gallery.

Φτιάξε λοιπόν το απογευματινό σου ρόφημα, κάνε ένα scroll και δες δέκα πανέμορφα σχέδια στο κόκκινο του ροδιού που τόσο αγαπώ και είμαι βέβαιη πως θα αγαπήσεις και εσύ. Και αν θέλεις να το φορέσεις θα επανέλθω με βερνίκια, δεν θα σε αφήσω έτσι…

Διάβασε ακόμα: Σήμερα θα πάμε ένα ταξίδι στη Λισαβόνα… με τα μανικιούρ μας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss