Έχεις στιλιστικές απορίες ; Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα!

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που θέλουμε να ανανεωθούμε, να δούμε τις νέες τάσεις και να με βάση τα ρούχα που ήδη έχουμε,  να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας με μερικές σωστές κινήσεις. Ανοίγεις λοιπόν την ντουλάπα σου και δεν ξέρεις αν αυτά που έχεις είναι ακόμη τάση, θες να προχωρήσεις σε κάποιες καλές αγορές αλλά τι να πάρεις, αγαπάς κάποια κομμάτια που έχεις αλλά πως τα συνδυάζεις με βάση τα νέα trends; Aυτά αλλά και  πολλά ακόμη πρακτικά ζητήματα του στιλ σου πλέον θα έχουν απάντηση  μέσα από αυτή την στήλη!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε ότι ερώτηση έχεις για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει!

Ερώτηση 1

Αρχές Νοεμβρίου θα πάω να παραλάβω το πτυχίο μου από τη γραμματεία της σχολής (λόγω του ιού δε θα γίνει ορκωμοσία) θα βγάλουμε φωτογραφίες με τις φίλες μου και μετά θα πάμε για φαγητό και ποτό…

Έχω σκεφτεί να αγοράσω το παρακάτω φόρεμα και να το συνδυάσω με μαύρες slingback γόβες. Πως σας φαίνεται σαν επιλογή; (αν είναι εύκολο να μη δημοσιευτεί η φωτογραφία του φορέματος) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!!

Απάντηση

Το φόρεμα που σκέφτεσαι να αγοράσεις είναι πολύ ωραίο και θα το χαρείς και μετά την ορκωμοσία σου! Επίσης το ότι σκέφτεσαι να το συνδυάσεις με slingback γόβες μου αρέσει πολύ και πιστεύω θα έχεις μία πολύ chic εμφάνιση στην αποφοίτηση σου!

Ερώτηση 2

Θέλω να αγοράσω μία δερμάτινη φούστα να πάρω μαύρο χρώμα ή πράσινο έχω δει μία πολύ ωραία και το σκέφτομαι.

Απάντηση

Φίλη μου φέτος το δέρμα έχει διάφορες trendy αποχρώσεις κυρίως καφέ μπορντό και βεβαίως σκούρο πράσινο όπως μου γράφεις και εσύ! Αν έχεις ήδη μία μάυρη τότε ναι μπορείς να αποκτήσεις και ένα δεύτερο χρώμα, αλλιώς θα σου πρότεινα να επενδύθσες σε ένα κλασικό χρώμα που θα φοράς για πολλές σεζόν ακόμη.

Ερώτηση 3

Τα τετράγωνα χαμηλά τακούνια τύπου 60s είναι τάση φέτος; Bλέπω πολλά μποτάκια με αυτό το τακούνι φέτος αλλά αναρωτιέμαι αν δίνουν καθόλου ύψος τελικά!

Απάντηση

Nαι είναι μεγάλο trend φέτος και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα γιατί και τακούνι φοράς και δεν έχει απαγορευτικό ύψος που θες να βγάλεις τα παπούτσια σου μετά από λίγη ώρα λόγω κούρασης! Θα τα συνδυάσεις με τζιν που έχουν λίγη καμπάνα κάτω σε crop γραμμή και βεβαίως με mini φορέματα και φούστες!

Ερώτηση 4

Είναι μεγάλη τάση το καφέ χρώμα διάβασα σε άρθρο σας και χάρηκα γιατί συμπαθώ ιδιαίτερα αυτό το χρώμα. Εγώ είμαι μελαχρινή και ρωτάω αν μου πηγαίνει αυτή η απόχρωση για να το φορέσω όσο μπορώ περισσότερο.

Απάντηση

Βεβαίως και να το φορέσεις το καφέ ειδικά το πιο ανοιχτό τύπου τερακότα θα σε αναδείξει και θα δώσεις σοφιστικέ ύφος στα σύνολα σου.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Θα φορέσω σε μία βάφτιση ασπρόμαυρο πουά μίντι φόρεμα Τι παπούτσι και τσάντα να συνδυάσω;

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μου! Ιδανικά συνδύασε το με μαύρες γόβες και ένα ωραίο κόκκινο clutch, ενώ σε πανωφόρι ρίξε στους ώμους ένα κλασικό μαύρο ή λευκό σακάκι.

Ερώτηση 6
Καλησπέρα σας! Πρόκειται να γίνω κουμπάρα τον επόμενο μήνα. Είμαι 36 ετών, έχω 1.68 ύψος και 48 κιλά. Μια επιλογή είναι ένα nude φόρεμα, girly, με κοντό μανίκι, γραμμή Α, midi και ανοιχτή πλάτη. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω ώστε να γίνει πιο φθινοπωρινό; Τι άλλο θα προτείνατε; Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μας θα ήταν τέλειο να είχα μία εικόνα από το ρούχο που περιγράφεις. Γενικά για έχεις ένα chic αποτέλεσμα με ένα nude ρούχο τώρα, χρειάζεσαι tweed σακάκι και χρυσά κοσμήματα, για να δημιουργήσεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και να αποφύγεις τα dark πανωφόρια που δεν θα αναδείξουν το σύνολο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss