Έχεις φορέσει και εσύ κάποια στιγμή τον αγαπημένο χρωματικό συνδυασμό της Ιωάννας Μαλέσκου

Αυτό είναι το classy outfit που πηγαίνει σε όλες μας.

Τι κι αν η κατάσταση μας έχει κλείσει μέσα στα σπίτια μας, εμείς πάντα ψάχνουμε να βρίσκουμε τη ζητούμενη έμπνευση για τις fashion επιλογές μας. Όταν, μάλιστα, υπάρχει ένα κορίτσι, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, αφού έχουμε έναν στάνταρ λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μπορούμε να ανατρέχουμε όποτε το θελήσουμε. Πρόκειται για μία παρουσία πολύ φρέσκια που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με την ευχάριστη και προσφιλή της προσωπικότητα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι μπορούμε να παραβλέψουμε το στυλ στις εμφανίσεις που επιλέγει κάθε φορά για την εκπομπή της.

Χτες, για παράδειγμα, η Μαλέσκου επέλεξε μία black n’ white εμφάνιση, αποτελούμενη από ένα T-Shirt και μία midi φούστα. Για να δώσει λίγο χρώμα, τα συνδύασε με ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες και απέδειξε ότι το λευκό με το μαύρο είναι ο συνδυασμός που κολακεύει το στυλ και την εμφάνιση κάθε γυναίκας.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν και η μοναδική φορά που η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κάνει αυτό το matching. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, πολλές φορές στο παρελθόν έχει φορέσει αντίστοιχο outfit, δηλώνοντας ξανά και ξανά ότι πρόκειται για το «μυστικό» που δίνει κομψότητα χωρίς ιδιαίτερο κόπο στα look μας. Γιατί δε χρειάζεται πάντα να μπαίνουμε στη διαδικασία πειραματισμού με τα χρώματα, όταν έχουμε στα χέρια μας την πιο διαχρονικά chic επιλογή.

Δες επίσης: Η πρωταγωνίστρια του The Queen’s Gambit εντυπωσιάζει με Celia Kritharioti

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss